Vállalati fenntarthatóság LED világítással

A jó irodai világítás elengedhetetlen mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára. Hozzájárul a nagyobb termelékenységhez, valamint csökkenti a stresszt és a fáradtságot. Ennek oka, hogy a szemet nem kell erőltetni, ha a környezeti fényviszonyok megfelelőek. Az irodai világítás első lépése tehát a funkcionális alapvilágítás. Ha ez jó helyre kerül, akkor csak az utolsó simítások vannak hátra: egy asztali, álló- vagy függőlámpa rendkívül jó megvilágítást nyújt és barátságossá varázsolja a helyiséget.Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Profi világítás irodákba

Az emberek arra születtek, hogy a szabadban legyenek, és sok napfényt szívjanak magukba. Kültéren a szem 2000-20 000 lument nyel el a nap folyamán. Az irodaházakban gyakran nincs megfelelő világítás, így a lumenérték nem haladja meg az 500-at. Az alkalmazottak legjobb teljesítménye érdekében azonban minimum 1000 lumen ajánlott. Az elégtelen fény negatív hatású, csökkenti az energiaszintet és fokozza a stresszt. Súlyos esetekben akár depresszióhoz, elhízáshoz és az immunrendszer gyengüléséhez is vezethet. A megfelelő világítás tehát hozzájárulhat a munkahelyi hiányzások csökkentéséhez is. Az egészséges munkatársak felbecsülhetetlen értéket képviselnek, ezért gondoskodjon arról, hogy az irodában elegendő fénnyel is optimális munkahelyet teremtsen a számukra!

 

Vállalati fenntarthatóság LED világítással

Vállalkozásként nem elég, ha csak a munkahelyi környezetet alakítja ki fenntartható módon. A fogyasztók a fenntartható működést is elvárják, ráadásul a fenntarthatósággal kapcsolatos jogszabályok is egyre szigorodnak. Hogyan járul hozzá a világítás a fenntarthatósághoz?

 

Fontos előre eldönteni, hogy az irodában hová kerüljenek a fényforrások. A jól megtervezett világítás révén a munkavállalók maximálisan kihasználhatják a világítás előnyeit, ami biztosítja a hatékonyságot. A LED-es világítással pedig további energiamegtakarítás érhető el. A fenntartható LED-világítás általában 25-35 000 órát üzemel, élettartama végén pedig újrahasznosítható. A LED-lámpák tehát nemcsak a használatuk során fenntarthatók, de második életet is kaphatnak. Extra fenntartható megoldás az intelligens világítás. Az intelligens világítás távolról is műkködtethető, emellett időzítővel be is állítható. Ezzel megakadályozható az energiapazarlás és a feleslegesen égő lámpák korának is vége.  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás