A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >

Kemping és üdülőpark

Felejthetetlen élményt adni a nyaralóknak – ez a cél! A világítás különösen az esti órákban járul hozzá a biztonságérzethez és a jó hangulathoz, de mindenekelőtt kifejezi a vendégszeretetet. A lampaesfeny kínálata túlmutat a funkcionális világításon, mert az optimális vendégélményhez a hangulat a kulcs!Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Professzionális világítás kempingekbe és üdülőparkokba

A jó világítás funkcionális és hangulatot közvetít. Pontosan azt teszi, amire egy kempingben vagy üdülőparkban szükség van. A funkcionális világítás segíti a látogatókat a hely használata során. Gondoljon az utak és a vizes blokk épületének megvilágítására. A vendégek nem figyelnek fel rá, de panaszkodnak, ha ezeken a helyeken nincs elég fény. A hangulatvilágítással tudat alatt egy bizonyos irányba terelheti a látogatókat. Például a gyerekdiszkó, az étterem vagy a tekepálya felé. A világítással jó hangulatot teremt a szálláshelyen, amivel a 4 vagy 5 csillagos értékeléseket is megalapozhatja. Az átgondolt világítás kellemes környzetet teremt és hozzájárul a komfortérzethez. Mindegy, hogy Ön funkcionális világítást, hangulatvilágítást vagy a kettő kombinációját keresi. Széles termékválasztékunkban mindkettőt megtalálja.

 

Fókuszban a fenntarthatóság

Cégként már nem kerülheti el a fenntarthatóság témáját. A nyaralók döntéseiben is egyre nagyobb szerepet játszik. A lampaesfeny szeretne ötleteket adni arra vonatkozóan, hogyan teheti fenntarthatóvá a kempingjét vagy az üdülőhelyét. LED-lámpáink nem csak hosszú élettartamúak, de a halogén lámpákhoz vagy a hagyományos izzókhoz képest kevesebb energiát is fogyasztanak. Az intelligens integráció is egy lehetőség. Ennél a világítás távolról vezérelhető egy alkalmazással vagy távirányítóval. Akár a recepciót, a bejáratot, a vizes blokkot vagy a szállást szeretné megvilágítani, vannak fenntartható megoldásaink!  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás