Kertépítők

A kültéri világítás elengedhetetlen egy vonzó és stílusos kert kialakításához. A világítás a legjobb módja annak, hogy kellemes hangulatot varázsoljon a kertbe este. Kültéri világításaink nemcsak egyszerűen felszerelhetők, de Ön céges kedvezményt is kap a termékekre!Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Biztonságos kültéri világítás

A lampaesfeny összes kültéri lámpája minimum IP44 besorolású (fröccsenés elleni védelem). Ezeket a kertben védett helyen kell telepíteni. Nyitottabb területeken IP65 besorolás (vízpermet elleni védelem) javasolt. Fontos, hogy a megfelelő IP-besorolású termékeket válassza a meghibásodások elkerülése érdekében. Ugyanez vonatkozik a kültéri világítás feszültségértékére is. A mi világításaink többnyire a 220/230 V-os kategóriába esnek, de transzformátorral egyszerűen megoldható a 12 V-ra konvertálás.

 

Világítás, mint betörésgátló eszköz

A kültéri világításnak van még egy nagy előnye a hangulatteremtésen felül. Segít megvédeni a magán- és az üzleti ügyfelek kertjét a betörésektől. Kertépítőként számos lehetőséget talál kínálatunkban: szenzoros, napelemes vagy okosvilágítást egyaránt tartunk. Az első kettővel automatikus világítást telepíthet az ügyfeleinél. Az okosvilágítással pedig rugalmasságot kínálhat a megbízóinak a tetszés szerinti beállításoknak köszönhetően.

 

Üzleti ügyfélként Ön kihasználhatja a QAZQA Professional exkluzív kedvezményeit. Ez a kollekció nem a normál kínálatának része, de az Ön céges vásárlói kedvezménye ezekre a termékekre is vonatkozik!  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás