Kivitelezők

A fenntarthatóság, az intelligens megoldások és a költséghatékonyság egyre fontosabb. Ez bonyolultabbá teszi a jó minőségű és felhasználóbarát termékek megtalálását. Szerencsére a lampaesfeny olyan termékpalettát kínál, amely kifejezetten a kivitelezők szempontjait veszi figyelembe!Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Egyszerűen beszerelhető világítási megoldások

Nagyon jól tudjuk, hogy szerelőként vagy kivitelezőként Ön túl elfoglalt ahhoz, hogy elmerüljön a szükséges világítás részleteiben. Éppen ezért a lampaesfeny felhasználóbarát, fenntartható termékek széles választékát kínálja. Ezek szinte minden esetben megfelelnek az ügyfelei kívánságainak és igényeinek. Feltöltött raktárunkból pedig gyorsan és rugalmasan tudunk szállítani. Segítünk átállni hagyományos fényforrásokról LED-es világításra, hogy mind a belső, mind a külső terek fenntarthatóbb megvilágítást kapjanak.

 

A lampaesfeny minden projekthez megfelelő világítási megoldást kínál. Világítástechnikai vagy termékkel kapcsolatos tanácsra van szüksége? Tanácsadóink örömmel segítenek!

 

QAZQA Professional kollekció

QAZQA Professional termékcsaládunk vezetősínes, valamint süllyesztett és felületre szerelhető spotlámpák széles választékát kínálja. Ezeknél a termékeknél a könnyű telepítés nagyon fontos. Ezért a gyors és hatékony telepítési folyamat érdekében egyszerűen beszerelhetők. De ez még nem minden: mind az egyéni vállalkozók, mind pedig a kivitelezőcégek is megkapják a QAZQA Professional kollekcióra nyújtott exkluzív kedvezményeket!  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás