A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >

Lakberendezők

A világítás fontos szerepet játszik a lakberendezésben. A belsőépítészetben egyedi megoldásokra van szükség, ezért a lampaesfeny könnyen összeszerelhető és bármilyen projektbe stílusosan beilleszthető termékek széles választékát kínálja. Üzleti ügyfélként Ön versenyképes árainkból is profitálhat.Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Beltéri világítás minden projekthez

Egy belső tér csak akkor kel igazán életre, ha égnek a lámpák. És ha a világítás tökéletesen kiegészíti a megtervezett enteriőrt, az eredmény még jobb. A lampaesfeny jól tudja hogy minden projekt más és más, ezért személyre szabott megoldásokra van szükség. Legyen szó irodaházról, iskoláról, kormányzati épületről vagy vendéglátó egységről, minden projektnek sajátos követelményei és igényei vannak. Így például van, amikor funkcionális világításra van szükség, máskor pedig hangulatvilágításra. A lampaesfeny érti, hogy ez mennyire fontos. Ezért széles körben alkalmazható, fenntartható és könnyen telepíthető világítási megoldásokat kínálunk!

 

Igény esetén szívesen segítünk a projektje előkészítő szakaszában is. Gondoskodunk arról, hogy világítási megoldásunk tökéletesen illeszkedjen az Ön által tervezett belső térbe. Világítástechnikai szakembereink szívesen adnak műszaki és terméktanácsadást.

 

QAZQA Professional

QAZQA Professional termékcsaládunk vezetősínes, valamint süllyesztett és felületre szerelhető spotlámpák széles választékát kínálja. Tökéletes célzott megvilágításhoz vagy közvetett fényben végzett kreatív munkához. Ezek a termékek ideálisak a testreszabott projektekhez. Üzleti ügyfélként Ön exkluzív kedvezményeket kap a QAZQA Professional termékekre!  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás