A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >

Világítás a kiskereskedelem számára

A lampaesfeny termékválasztékában kiváló minőségű kiskereskedelmi világítási megoldások várják kirakatokhoz, bemutatótermekhez és raktárakhoz. A világításnál fontos megtalálni a funkció és a hangulat között az optimális egyensúlyt. Megfelelő fényre van szükség a termék vagy szolgáltatás bemutatásához, a hangulatvilágítás pedig közvetíti kívánt stílust és érzést. Széles választékunknak köszönhetően prémium vásárlási élményt nyújthat vásárlóinak.Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Világítás kiskereskedelmi üzletek számára – megfelelő fényt minden üzletbe

Az, hogy egy üzlet hogyan néz ki kívülről, fontos első benyomást kelt a vásárlókban. Egy mutatós kirakat vonzó, a jó világítás pedig megkülönböztető stíluselem. Az üzletben kínált termékek vagy szolgáltatások megfelelő megvilágítással remekül kiemelhetők. Egy jól célzott világítással ráadásul a vásárlókat a kívánt termékek felé lehet terelni. A világítás a helyiség hangulatának javítására is alkalmas. A meleg, közvetett fény olyan légkört teremt, ahol az emberek jól érzik magukat vásárlás közben. Itt fontos megtalálni a megfelelő egyensúlyt. A helyesen használt világítás olyan hangulatot közvetít a vevők felé, amit a vásárlási élményben keresnek.

 

QAZQA Professional termékcsaládunk vezetősínes, valamint süllyesztett és felületre szerelhető spotlámpák széles választékát kínálja. Tökéletes kiemelő megvilágításhoz kirakatban vagy bemutatóteremben. És üzleti ügyfélként Ön exkluzív kedvezményeket kap a QAZQA Professional termékekre!

 

Fenntarthatóbb üzlet

A fenntarthatóság társadalmunk szerves részévé vált, és a végfelhasználók számára is egyre fontosabb. Ha semmit sem tesz a fenntarthatóságért, az hosszú távon nemcsak drága, de az üzlet megítélésének is árthat. Egyszerű, de hatékony lépés, ha átvált fenntartható LED-es világításra. A LED-világítással energiaköltséget takarít meg, és hozzájárul saját szénlábnyoma csökkentéséhez. A lampaesfeny minden üzletbelsőhöz kínál fenntartható világítási megoldásokat. A LED-es világításaink zöme szabályozható fényerejű, így funkcionális és hangulatvilágításként is használhatók.  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás