A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >

Világítás a vendéglátóipar számára

A kávézóktól a Michelin-csillagos éttermekig a világítás minden vendéglátó egységben a hely stílusát tükrözi. A világítás kiemelheti vagy felejthetővé teheti az Ön szállodáját, éttermét vagy kávézóját. A lampaesfeny szeretne segíteni a funkcionális és hangulatvilágítás kiválasztásban, hogy Ön felejthetetlen élményt nyújthasson a vendégeinek.Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Kínáljon az Önhöz betérőknek egyedülálló hangulatot.

Vendéglátóként Ön szeretne kitűnni a tömegből. Ezt elérheti a minőséggel, az árral és az exkluzivitással , de úgy is, hogy hangulatot teremt. A vendégek egy idő után elfelejtik az árat, hogy mit ettek és ittak, vagy hogy hogyan prezentálták nekik a fogásokat. De a hely hangulatára és a benyomásaikra emlékezni fognak! Legyen szó szállodai reggeliről, kifinomult éttermi vacsoráról vagy egy pubban eltöltött éjszakáról: az emberek emlékeznek a hangulatra!

 

A barátságos és kötetlen légkör biztosítja, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ennek eredményeként elégedettebbek a kiszolgálással, jobban ízlik nekik az étel, nagyobb borravalót adnak, pozitív értékeléseket hagynak és nagy valószínűséggel visszatérnek. A kellemes hangulat a pozitív szájreklám valószínűségét is növeli. Ezért fontos a világítást megfelelően megközelíteni.

 

Mire figyeljen a vendéglátó létesítmények megvilágításakor?

Természetesen minden vendéglátó egység más és más, de kétféle világítás az alap: a funkcionális és hangulatvilágítás. Mindkettő elengedhetetlen az egyszerre hívogató és praktikus terek kialakításához. Funkcionális világításra van szükség többek között a parkoló, a mosdók és a konyha megvilágításához. Lehetnek ezek is hangulatosak, de nem feltétlenül ez a cél. A hangulatvilágítás viszont éppen a vágyott kis extrát kínálja. A kültéri homlokzat vagy a terasz megvilágítása jó vagy rossz első benyomást kelthet. Ha hívogató és hangulatos, az emberek nagyobb valószínűséggel lépnek be. A belső tértől függően különböző stílusokat (rusztikus, ipari, stb.) és világítási típusokat választhat. Használhat irányított világítást reflektorokkal vagy sínre szerelt lámpákkal, de meleg indirekt fényt is létrehozhat velük. És egy gyönyörű függő- vagy asztali lámpa természetesen mindig hatásos!  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás