Kiterjesztett garanciával

Miért válassza a kiterjesztett garanciával?

A kiterjesztett garanciával további három év kiterjesztett garanciát nyújt önnek a kétéves, törvény által előírt európai jótálláson felül. Ez azt jelenti, hogy ezen időszak alatt ön garanciát kap a lámpa rövidzárlatból, víz vagy bármi más miatt esetlegesen fellépő egyéb hibáival szemben. Ez mindenekelőtt nyugalmat biztosít az ön számára. Mert ha nálunk vásárol, mi sosem nem nehezítjük meg az ön életét.

Törvényes jótállási idő Hároméves kiterjesztett garanciával
Két év Öt év

 


Hogyan nyújt védelmet számomra a kiterjesztett garanciával?

 

Rövidzárlati kár

Egy rövidzárlat pillanatok alatt bekövetkezhet. Ez gyakran előfordul, amikor egy vagy több elektromos vezeték összeér a lámpa csatlakoztatásakor. Ez tönkreteheti gyönyörű lámpáját. Erre vonatkozik a törvényes garancia? Nem, de a 3 éves extra kiterjesztett garanciával már nem kell emiatt aggódnia.

 

Leejtés és ütés okozta kár

A balesetek hirtelen és váratlanul történnek. Nem megfelelően szerelte fel a lámpát, vagy az más ok miatt sérült meg? Ez nagyon kellemetlen. Szerencsére a leejtés és ütés okozta károkat is fedezi a biztosítási csomagunk. Ennek köszönhetően a sérült lámpát kicserélheti egy újra.

 

Vízkár

Megsérült a lámpája vízzel való érintkezés miatt? Emiatt a terméket ki kell cserélnie egy újra. Természetesen azt elvárjuk, hogy a lámpát csak arra a helyre telepítse, amelyre azt rendeltetésszerűen szánták. Ha nem tudja pontosan, hogy melyik lámpát hova telepítheti, további információkért olvassa el az IP-értékekről szóló cikkünket.

 

Nem cserélhető LED

A nem cserélhető LED azt jelenti, hogy a fényforrás már be van építve a lámpatestbe. A fényforrás modulja a lámpában rögzített módon található. Így nem kell külön izzót rendelni a megvásárolt lámpához. Ezt a LED-modult nem lehet eltávolítani a lámpából, így nem is lehet kicserélni. Ez rendkívül bosszantó lehet, ha a lámpa meghibásodik. Ha önt védi a kiterjesztett garanciával, akkor egy új lámpát kap tőlünk.

 

Minden termék esetében van lehetőségem a kiterjesztett garanciával, és ha igen, mennyibe kerül?

Nem. Az 10.390,00 Ft kisebb értékű termékek esetében nem igényelhető a kiterjesztett garanciával, sem az izzókra, sem a tartozékokra. Ha egy termék megfelel a feltételeknek, akiterjesztett garanciával ára a termék árának 15%-a vagy minimum 4.150,00 Ft. Minden terméknél feltüntettük, hogy vásárolhat-e hozzá kiterjesztett garanciával.

 

Hogyan vásárolhatom meg a kiterjesztett garanciával?

A termék kiválasztásakor lehetősége van az Extra kiterjesztett garanciával hozzáadni a bevásárlókosarához. Ezt a lehetőséget egy pipával jelölheti be. A kiterjesztett garanciával hozzáadódik a rendeléséhez, amikor folytatja a rendelési folyamatot. Természetesen a kiterjesztett garanciával kiválasztása nem kötelező.

 

Hogyan térítjük vissza egy meghibásodott lámpa árát?

Ha a terméke elromlott és a kiterjesztett garanciával kiválasztotta, akkor nincs sok tennivalója. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal! Részletezze, mi történt, majd csatoljon egy fényképet az esetről, és adja meg a nevét és címét! Ez lehetővé teszi, hogy eldöntsük, hogy önt védi-e a kiterjesztett garanciával vagy sem.

Ha megállapítható, hogy önt védi a garancia, akkor az alábbi eljárást követjük

  1. Az extra garancia értelmében mindig ugyanazt a terméket biztosítjuk az ön számára
  2. Ha ugyanaz a termék már nem áll rendelkezésre, egyenértékű terméket adunk önnek
  3. Ha nem áll rendelkezésre egyenértékű termék, akkor a vásárlás értékével megegyező jóváírást kap
  4. Pénzt nem áll módunkban visszatéríteni
  5. Csalás esetén a lampaesfeny jogosult egyoldalúan elállni a kiterjesztett garanciával és a kiterjesztett garanciával vételértékét arányosan jóváírni.