Kültéri lámpák

Több mint 350 kültéri lámpánk van raktáron és közvetlenül elérhetőek az Ön számára!
Ha biztonsági vagy dekorációs célból extra világításra van szüksége, a kültéri lámpák ideálisak. A kertben, teraszon, tornácon, autóbeállóban, minden formában és méretben széles körű választékukat kínáljuk, multifunkcionális használatra. Minden kültéri lámpa IP besorolású, hogy víztől védettek legyenek, IP44-től az IP67-ig. Széles kínálatunkban megtalálja az Ön igényeinek megfelelő LED kerti lámpákat, rozsdamentes acél lámpákat, és díszvilágítást is.
 
Kültéri lámpák
588 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
  • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
  • Ingyenes visszaküldés
 1. Heti ajánlatok

 2. Vidéki-falilámpa-fekete---München
  Vidéki falilámpa fekete - München
  Raktáron
  A
  22 379,00 Ft 17 525,00 Ft
588 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Kültéri világítás

A kültéri lámpák ideálisak kiegészítő világításként, vagy a kert, terasz, autóbeálló díszeként. Különböző formájúak és többféle funkcióval rendelkeznek. A kültéri lámpák mindegyike IP besorolással rendelkezik, jelezve a víz- és porvédelem szintjét, az IP44 a fröccsenő víz ellen védett, míg az IP65 az erős vízsugártól és portól. Széles kültéri lámpaválasztékunkban biztos, hogy megtalálja azt a gyönyörű és ideális LED-lámpát, földi spotlámpát, kültéri fali lámpát és oszloplámpát, amely megfelel az igényeinek. Attól függően, hogy milyen stílust és hangulatot szeretne létrehozni, a lámpák hatalmas gyűjteményéből válogathat. Teraszához, vagy tornácához válasszon a sokféle dekoratív, gyönyörű fénykibocsátású talajreflektorunk közül, rózsaágyásokhoz, vagy kerti bokrokhoz leszúrható LED-lámpáink közül, a világítás fokozásához, vagy gyönyörű hangulatvilágítás létrehozásához pedig kültéri álló, vagy asztali lámpáink közül. Érzékelős lámpák széles választékából a bejárati ajtókhoz, nagyobb teljesítményű LED fényvetők közül pedig például a garázshoz. Nagyméretű és dekoratív környezetbarát és energiatakarékos napelemes kültéri lámpák széles választékával rendelkezünk.

Dekoratív kültéri lámpák, egyedi stílussal.

Alampaesfeny.hu oldalon dekoratív és egyedi lámpák nagy kollekcióját találja, amelyek színt és stílust adnak kertjének vagy teraszának. Válasszon kerti ösvényének vagy felhajtójának megvilágítására számos különböző színű és méretű oszloplámpáink közül. Legyen szó energiatakarékos LED-lámpáinkról, amelyek évekig megvilágítják a kiválasztott területet, vagy mozgásérzékelős fali, vagy mennyezeti lámpáinkról, ha további biztonsági lámpákra van szüksége. A mélyen a föld alatt, sérülésektől védve végződő földi spotlámpáink vízállóak, egyes földi reflektoraink az 5000 kg súlyt is elbírják, így ők pedig ideálisak az autóbejárók számára. A leszúrható vagy kerti oszloplámpáink tökéletesen kiemelik a fákat és a virágokat nyári estéken, szép és barátságos légkört teremtve.

Segítségre vagy tanácsra van szüksége a kültéri lámpákkal kapcsolatban?

Alampaesfeny.hu oldalon mindig van elérhető segítség, hogy segítsen megtalálni a megfelelő kültéri lámpát. Felveheti velünk a kapcsolatotHétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 óra között e-mailben, chaten vagy telefonon. Ingyenesen tanácsot adunk, hogy a megfelelő lámpát találja meg.

new

Új termékek