Üzleti (B2B) Általános Szolgáltatási Feltételek

Mi, a Lámpaés Fénynél mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb előnyt kínáljuk Önnek, mint üzleti vásárlónak. Tehát minél többet rendel, annál magasabb kedvezménykategóriába esik. Minél magasabb kedvezménycsoportba tartozik, annál nagyobb kedvezményt kap termékeinkre. Ráadásul üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat kapja. A fiók létrehozásához mindössze egy adószámra van szüksége. A bejelentkezés után azonnal megjelennek az üzleti árak, és Ön élvezheti a világításainkat egyedülállóan alacsony áron.

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás


"Csak egy adószámra van szüksége" 


Az üzleti kedvezmény általános feltételei*

  • Az üzleti ügyfelek számára 4 kedvezménycsoport érhető el: Members, Friends, Insiders és VIPs
  • A csoportot, amelyre az üzleti ügyfél jogosult, a vevőként leadott megrendelések összessége és az ügyfél teljes rendelési értéke (áfa és szállítási költségek nélkül) határozza meg.
  • Minden kedvezménycsoporthoz egy minimális kedvezményszázalék tartozik, amely alapértelmezés szerint az adott csoportba tartozó ügyfelekre vonatkozik.
  • Egyes ajánlatokban, akciókban a fogyasztói kedvezmény meghaladja az üzleti ügyfelek szokásos kedvezményét. Ha ilyen eset áll fenn, az adott üzleti csoport „bónuszkedvezményt” (B2Bonus) kap az adott időpontban érvényes fogyasztói kedvezményen felül.
  • Példa: Az üzleti csoport 'Members' fix 25% kedvezményt kap a QAZQA termékkínálatunkból. Ha talál egy ajánlatot, amely több mint 25% kedvezményt kínál, akkor ez a kedvezmény a vállalati ügyfélre is vonatkozik. De ezen felül mint vállalati ügyfél, további 5% kedvezményt kap.

* Az ezen az oldalon feltüntetett szabályok és kedvezmények megváltozhatnak. Az ezen az oldalon leírt feltételekből semmilyen jog nem származtatható.

 

 

Kedvezménycsoportok

 

Csoport

Minimum

B2bonus

Member

25% 5%
Friend 35% 7.5%
Insider 45% 10%
VIP 55% 25%