10% extra kedvezmény kültéri világításra* >
block 1

Vezetékek és csatlakozódugók:

 

Ezen az oldalon találja a vezetékekre és a csatlakozódugókra vonatkozó információkat. Mindenek előtt fontos tudunk, hogy a vezeték és a csatlakozódugó arra valóó, hogy a lámpához vagy a hálózati aljzathoz csatlakoztassák. Elmagyarázzuk, hogyan csatlakoztathatja a vezetéket és a csatlakozódugót a lámpához, hogy utána azt könnyedén csatlakoztathassa majd a fali aljzathoz.

Vásároljon most

A földelt és nem földelt csatlakozódugók közötti különbség:

Ha csatlakozódugókról van szó, fontos tudnunk, hogy mi a különbség a földelt és a nem földelt csatlakozódugók között. A földelt csatlakozódugóba három vezeték csatlakozik, amelyek eltérő színűek:

Ez a földelővezeték: ez egy duplán szigetelt lámpa, és védő áramvezetőként szolgál, hogy megakadályozza az elektromos áramütést és/vagy tűz kialakulását. Földelt világítótestekre leginkább az otthona nedves területein van szükség, hogy megakadályozzák a rövidzárlat kialakulását, így például ha rövidzárlat alakulnak ki az izzóban vagy valamely hiba lépne fel lámpán belül, akkor a lámpa automatikusan megvédi a felhasználót és a feszültség megszűnik és földelődik.

Barna vezeték:: Ez az áram alatt lévő vezeték, ezen a vezetéken keresztül érkezik az áram a hálózatból, és ezen a vezetéken mindig feszültség uralkodik. Ez a pozitív vezeték.

Kék vezeték: Ez a negatív vezeték, és ez nincs feszültség alatt, csupán arra szolgál, hogy elvezesse az áramot. Ez a negatív vagy nulla vezeték.

block 7

Szeretné a vezetéket és a csatlakozódugót a lámpájához csatlakoztatni?

Olyan lámpája van, amelyet egy vezetékkel és csatlakozódugóval szeretne használni? Gyerekjáték! Csak vegyen egy vezetéket és csatlakozódugót kapcsolóval vagy anélkül, attól függően, hogyan szeretné működtetni a lámpát. Egyszerűen csak csatlakoztassa a vezetéket a meglévő lámpájához, majd dugja be a csatlakozódugót a hálózati aljzatba! A vezetékes csatlakozódugók terén a különböző színek és vezetékhosszak széles választékát kínáljuk önnek!

block 7
emico-featured

A mi választékunk