Állólámpák

Több mint 18 különböző szín kínálatunkat állólámpák!
Állólámpák
439 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
    • Ingyenes kiszállítás from 15000 Ft
    • 30 napok visszaküldhető
    • Ingyenes visszaszállítás
  1. Beltéri hetek

439 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Állólámpák

Jelenleg az egyik legnagyobb gyűjteménye a padló lámpák elérhető online! Ön tudja, hogy talál egy állólámpa, amely megfelel az Ön igényeinek és a funkcionalitást, valamint kiegészítve a jelenlegi vagy új dekorációval. Állólámpák mindig jó megoldás az általános világítás vagy kiegészítő világítás olyan térben, illenek szinte bármilyen szobába, és könnyen lehet mozgatni. Válasszon ívlámpa, a falikarok, vagy klasszikus lámpa árnyalatú, hogy egy ipari vagy vintage stílusban. Már van saját állólámpa, miért nem párosítani egyik állandó szövet árnyalatok jönnek a különböző méretű és színű, vagy miért nem dönt egy acél vagy réz gömb árnyék modern megjelenés. Válasszon a sokféle szabályozható világítás, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a fény intenzitása a megfelelő hangulatot, hogy szeretne létrehozni, vagy válasszon egy fényvető egy olvasó kar, amely az olvasást egy kellemes élmény!

Készítse el saját design.

Ha ez még nem minden, mi a helyzet létre saját design! Akkor keverjük n”egyezik modern padló lámpák választotta a fény és az árnyék, hogy Önnek a legjobban. Válasszon egy háromlábú állólámpa és személyre szabhatja, hogy milyen típusú növényzet, méret és szín, amit akar. Így jön létre a tökéletes fényt, amely illeszkedik a választott szoba. Előfordulhat, hogy néhány réz állólámpák része a sorozat vagy gyűjtemények, ez lehetővé teszi, hogy tervezzen egy szobában azonos gyűjtemény kezdve állvány állólámpák, mennyezeti lámpák, asztali lámpák és fali lámpák.

Segítségre van szükségük, vagy tanácsot, amikor a talaj lámpák?

At lampaesfeny.hu azt találjuk, hogy mindig van elérhető segítség, hogy segítse megtalálni a megfelelő lámpát. Felveheti velünk a kapcsolatot Hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 e-mailben, chaten vagy akkor hívjon minket. Mi ingyenes tanácsadást és segít abban, hogy a megfelelő fényt az Ön számára.

new

Új termékek