10% EXTRA kedvezmény mindenre* >

Over ons - Over lampenlicht - banner

Bővebben a lampaesfeny oldalról

Lampaesfeny kezdett, mint egy kis világító bolt a városban nevű Valkenswaard, Hollandia 2007-ben Tizenegy évvel később Lampaesfeny piacvezető a világítástechnikai ipar Európán belül. Küldetésünk segítsük ügyfeleink még több helyiség hangulatát és funkcionális világítás alapulnak customer's íze és igényeit.

Mára már nemzetközi vállalattá váltunk, 29 országban vannak online üzleteink, ezek közül Hollandia, Belgium és Németország a fő értékesítési területünk. Európaszerte mindenütt rendelkezünk ügyfélszolgálattal.

Lampaesfeny egy rendkívül gyorsan fejlődő vállalat. Raktárkészletünk több, mint 3000-féle termékkel rendelkezik, amelyek kiszállításra készek. Ügyfélként közvetlenül felveheti velünk a kapcsolatot, ha bármely kérdés merül fel a világítással kapcsolatban. Örömmel állunk rendelkezésére!

Lampaesfeny.hu teljesen által hitelesített Trusted Shops. Egy független ügyfél felülvizsgálat platform, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy részesedést termék és szolgáltatás tapasztalat. Amellett, hogy a megosztási véleménye, Megbízható üzletek biztosít lampaesfeny.hu a bizalomjel jól látható volt első látásra, ami indiciates hogy találkozunk átfogó minőségi kritériumok, kezelni minden kedves customer's személyes adatokat óvatosan, valamint a biztosító egy biztonságos online vásárlási élmény teljes vásárlói védelmet.

Szállító azonosítása

Lamp en Licht Online B.V., eljárva néven "lampaesfeny.hu"
Üzleti cím: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Hollandia

Telefon száma: +3614088383
E-mail cím: [email protected]

CoC szám: 67722415
Adószám: HU30525623

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezési (ODR), amely elérhető a https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Készek vagyunk, hogy részt vegyenek a bíróságon kívüli vitarendezési eljárást megelőzően a fogyasztó vitarendezési szervezetben.