Minden termékre legalább 20% kedvezmény*

Fali spotlámpák

Fali spotlámpák széles választéka raktáron!
Fali spotlámpák
109 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
  • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 1. Design-spot-fekete-AR111---Impact
  Design spot fekete AR111 - Impact
  27 309,00 Ft 21 847,20 Ft
  Of bespaar 33% als je er 12 koopt
 2. Design-spot-fehér-AR111---Impact
  Design spot fehér AR111 - Impact
  27 309,00 Ft 21 847,20 Ft
  Of bespaar 33% als je er 12 koopt
109 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Vásároljon fali spotlámpákat online

A lampaesfeny webáruházban különféle fali spotlámpákat talál. Vessen rájuk egy gyors pillantást! A fali spotlámpák rendkívül hasznosak otthona egyedi megvilágításához. Válassza ki kedvenc fali spotlámpáját, és tegye szuper hangulatossá belső terét!

Falra szerelhető spotlámpák a ház minden helyiségébe

Bármelyiket is választja, van falra szerelhető spotlámpánk a nappaliba, a hálószobána, a fürdőszobána, a konyhába és az ebédlőbe egyaránt. Választhat süllyesztett és falra szerelt spotlámpák közül, számos spotlámpánk állítható és néhány még fényerőszabályzóval is rendelkezik. Ezzel a két funkcióval saját ízlése szerint állíthatja be lakásának hangulatát és fényeloszlását. Válasszon egy elegáns változatot fekete vagy fehér fali spotlámpáinkkal, vagy válasszon inkább robusztus megjelenést az ipari változatokkal. A választék óriási. Vessen egy pillantást az összes spotlámpára, amelyekkel tökéletes alapvilágítást biztosíthat.

Segítségre van szüksége a megfelelő fali spotlámpa megtalálásához?

A fali spotlámpák megtalálása nem egyszerű feladat, ezt a lampaesfeny webáruházban mi is tudjuk. Szívesen segítünk kiválasztani a megfelelőt fali spotlámpáink közül. Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a csevegőfunkción keresztül, telefonon vagy e-mailben, és minden kérdésére válaszolunk.

new

Új termékek