Flowbox banner

Általános Szerződési Feltételek - Közösségi média #igenLámpaésFényhu

HŰHA, nagyszerű látni, hogy megosztja a közösségi médiában a LámpaésFény hangulata pillanatát! Biztosak vagyunk benne, hogy fényképével másoknak is ihletet tudunk adni! Emiatt szeretnénk felhasználni a fényképét. Ehhez szükségünk van az engedélyére. A fényképe alá kommentelünk, és megkérdezzük, hogy felhasználhatjuk-e a fényképet, és ha igen, nagy örömet okozna, ha az #igenlampaesfenyhu hashtaggel válaszolna.

Mihez adja a beleegyezését?

Mivel nagyon inspirálónak találjuk a fotóját, szívesen megosztanánk rajongóinkkal! Ha válaszol a beleegyezés iránti kérésünkre, akkor a következőket fogadja el:

 • A tartalmat minden közösségi médiacsatornánkon megoszthatjuk. Például: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn és YouTube.
 • A tartalmat felhasználhatjuk online hirdetéseinkhez, e-mailes hírlevelünkhöz és más online közleményünkhöz.
 • A tartalmat a QLF holding alá tartozó valamennyi doménen felhasználhatjuk. A jogokat a Lampenlicht BV-vel közvetlenül vagy közvetve kapcsolatban álló valamennyi szervezet vagy jogi személy megkapja.
 • A tartalmat felhasználhatjuk offline sajtóanyagainkban, például szórólapokon és bannereken.
 • Lemond a tartalmával vagy annak származékos munkáival kapcsolatos jogdíjakra vagy egyéb díjakra vonatkozó követelésekről.
 • A személyi jogai sértetlenek maradnak. Az alábbiakban többet is olvashatsz személyi jogairól és azok gyakorlásáról.
 • Nem kizárólagos kereskedelmi jogot biztosít számunkra a tartalom terjesztésére és sokszorosítására szolgáltatásainkon vagy harmadik fél szolgáltatásainkon keresztül kereskedelmi célokra. Erre vonatkozóan nincsenek megkötések vagy korlátozások.

Nem egyezik bele/törölné a fényképet?

Nem szeretné, hogy a fényképét felhasználjuk a csatornáinkon? Akkor nem kell semmit sem tennie. Ha nem válaszol az #igenLámpaésFényhu hashtaggel, nem fogjuk felhasználni a fotóját.
Már megadta az engedélyt, de most meggondolta magát, és nem szeretné, hogy tovább használjuk a fényképét? Ebben az esetben írjon ímélt nekünk az [email protected] címre.

Személyi jogainak gyakorlása

Önt a következő személyi jogok illetik meg:

 • Kérheti, hogy az Ön nevét (kereszt- és/vagy vezetéknevét, vagy a közösségi média profiljának nevét) is megadjuk.
 • Kérheti, hogy egyáltalán ne módosítsuk a tartalmát (például ne alkalmazzunk szűrőket vagy ne vágjuk meg a fényképet).
 • Kérheti, hogy ne használjuk az Ön tartalmát bizonyos (közösségi) médiacsatornákon vagy platformokon, amelyeket megemlít.
 • Módosíthatja a tartalmát, és kérheti, hogy a módosított változatot használjuk.

Ha egy vagy több személyi jogát szeretné gyakorolni, küldjön egy ímélt az [email protected] címre. Ezután mindent megteszünk, hogy eleget tegyünk kérésének. Ha nem tudjuk ezt megtenni, kérését a hozzájárulás visszavonásaként értelmezzük, és erről tájékoztatjuk Önt.

Magánéletének és személyes adatainak védelme

Az Ön fényképei személyes adatnak tekinthetők. Ha Ön engedélyt ad arra, hogy a fényképeit az általunk kért módon felhasználhassuk, akkor az Ön engedélye egyben a fényképek feldolgozásának adatvédelmi jogi alapja is. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja a [email protected] címre küldött ímélben. Ezután leállítjuk a fotók további megosztását, és eltávolítjuk azokat a közösségi médiából és belső rendszereinkből. A hozzájárulás visszavonása csak az Ön fényképének jövőbeli felhasználására vonatkozik, a korábbi, az Ön hozzájárulásával már megtörtént felhasználásokra nem. Ha például a szórólapokat vagy bannereket már kinyomtattuk és szétosztottuk, vagy hírleveleket küldtünk ki, azokat nem tudjuk visszavonni.

Hogy hogyan védjük az Ön magánéletét és személyes adatait, és milyen jogai vannak ezzel kapcsolatban, azt az Adatvédelemre és sütikre vonatkozó nyilatkozatunkban olvashatja el.