A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >

Üzleti világítás

Üzleti ügyfélként különleges ajánlatok és exkluzív kedvezmények várják, ráadásul mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon. A QAZQA Professional kollekciónkat kifejezetten az üzleti ügyfelek igényeire szabtuk. Ez a világítás kizárólag az üzleti ügyfelek számára érhető el és könnyen telepíthető.


Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


Az üzleti világítás legjava

A jó üzleti világítás a vállalati arculat elengedhetetlen része. A lampaesfeny jól tudja, hogy minden szektornak más-más igényei vannak, és ez a világításválasztást is befolyásolja. Legyen szó irodaházakról, vendéglátó egységekről, profi kültéri világításról vagy szolgáltató és kereskedelmi vállalkozásokról. Széles termékválasztékunk garancia arra, hogy minden üzleti célra megfelelő világítótesteket találjon nálunk. Egyszerre praktikus és hangulatos.

 

A helyiség típusától (a méreteitől, belső terétől és stílusától) függően számos dolgot figyelembe kell venni. A világítás megtervezése különösen fontos. A helyiség használhatóságának alapja, hogy ott hol és hány fényforrást helyeznek el. A munkabarát környezethez fontos a megfelelő fényerő, míg a vendéglátásban hívogató légkört kell teremteni Igény esetén műszaki világítás-szakértő csapatunk segítséget nyújt a világítási terv elkészítésében és/vagy a kereskedelmi világítás kiválasztásában.

 

Fókuszban a fenntarthatóság

A fenntarthatóság mind az alkalmazottak, mind pedig az ügyfelek számára egyre inkább döntő tényező a szolgáltatás- és termékválasztásnál. A világítással, azaz a fenntartható LED-ek használatával fokozhatja a fenntarthatóságot. Ez főleg akkor biztosít előnyöket, ha egy cég még mindig halogén- vagy izzólámpákat használ. Ha már LED-es világításuk van, az intelligens integráció jó választás az energiafogyasztás további csökkentése érdekében. Ezek a lámpák automatikusan be- és kikapcsolhatók, távolról vezérelhetők és más okoseszközökkel is összekapcsolhatók. Így minden központilag kezelhető.

 

QAZQA Professional

QAZQA Professional termékcsaládunk vezetősínes, valamint süllyesztett és felületre szerelhető spotlámpák széles választékát kínálja. Tökéletes célzott megvilágításhoz vagy közvetett fényben végzett kreatív munkához. Üzleti ügyfélként Ön exkluzív kedvezményeket kap a QAZQA Professional termékekre!


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás