Fényforrások

Minden típusú izzók kapható nálunk!
Fényforrások
303 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
    • Ingyenes kiszállítás from 15000 Ft
    • 30 napok visszaküldhető
    • Ingyenes visszaszállítás
  1. european-championship

303 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Izzók

Keresés a jobb izzó, amely megfelel az Ön igényeinek bonyolult lehet, mivel a tömeges fajta áll rendelkezésre. Akár keres egy LED, halogén vagy egyszerű energiatakarékos izzó tudunk segíteni azt tanácsolja, és szűkül a keresést az izzó, amely megfelel az igényeinek. Egy világos és jól látható izzószál LED izzó energiatakarékos izzók gyertya, megtalálja mindet lampaesfeny.hu.

Széles LED és halogén izzók!

Van egy sokféle különböző típusú izzók, kezdve Edison csavar izzók kis G9s, attól függően, hogy milyen izzó van szüksége, amely megfelel az lámpával. Izzók a fő forrása a világítás, ezért a fényerő is fontos kiemelünk egyes teljesítmény és fényáram feltéve hogy megadja a lehetőséget, hogy válasszon, milyen fényes szeretne a szobában lenni, vagy milyen idő hangulatot szeretne létrehozni. Meg fogja találni a nagy gyűjtemény a különböző LED izzók, ami biztos, hogy megfeleljen a követelményeknek meg: lampaesfeny.hu! A legenergiatakarékosabb hosszú élettartam, a LED-izzók legkényelmesebb izzók korunk, teljes a megjelenés lámpa dekoratív vagy funkcionális LED izzó. Csak nem a LED-ek, mi a helyzet a mi energiatakarékos halogén izzók, jönnek a különböző formák és típusok. RGB izzók, amelyek lehetővé teszik, hogy változtatni színét, hozzon létre egy teli szobában színes világítás, hogy megy a saját stílusát. Mit szólnál dekoratív izzók? A szép és elegáns, dekoratív izzók, ami biztos, hogy tegyen nyilatkozatot, így minden helyiségben látható szálak, arany bevonatú és a gyertya alakú, végtelen lehetőségek dekoratív izzók, amelyek stílusos design, de kényelmes funkciót.

Segítségre van szüksége, vagy tanácsot, amikor a hagymák?

At lampaesfeny.hu azt találjuk, hogy mindig van elérhető segítség, hogy segítse megtalálni a megfelelő izzó az Ön számára. Felveheti velünk a kapcsolatot Hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 e-mailben, chaten vagy akkor hívjon minket. Mi ingyenes tanácsadást és segít abban, hogy a megfelelő fényt az Ön számára.

new

Új termékek