Beépíthető spot lámpa

Széles süllyesztett spotlámpák közvetlenül elérhető az Ön számára!
Beépíthető spot lámpa
231 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
    • Ingyenes kiszállítás from 15000 Ft
    • 30 napok visszaküldhető
    • Ingyenes visszaszállítás
  1. Beltéri hetek

231 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Süllyesztett spotlámpa

Süllyesztett spotlámpák, más néven mélysugárzókhoz ideális a kis területeken, vagy ha keres irányított világítás, amely lehetővé teszi, hogy forgassa, vagy tilt egy olyan területre, ahol meg szeretnék tenni összpontosít, rendelkezésre állnak a LED vagy halogén. Ha csoport több állítható süllyesztett spotlámpák lehet terjeszteni fény egyenletesen egy szobában. Keresi, hogy adjunk egy kis színt egy fürdőszoba vagy nappali? Mit szólnál RGB süllyesztett spotlámpák, amely lehetővé teszi, hogy a színe megváltozik távirányítóval, a LED-es izzó, akkor garantált éves világítás és különböző színekben, hogy biztos, hogy tegyen nyilatkozatot bármilyen helyiségben.

Mennyezeti spotlámpák alkalmas minden stílus!

Nem számít, hogy milyen típusú stílus vagy dekor akkor, mennyezetbe süllyesztett spotlámpák lehet alkalmazni, hogy bármilyen design. Kiválaszthatja formájú és méretű, valamint ha van benne LED vagy alkalmas LED izzók. Dönthetők vagy forgassa a reflektorok rávilágítani egy sarkában otthonában, vagy jelölje ki, és elsősorban egy objektum, például festmények vagy vásznak. Süllyesztett spotlámpa hozhat egy szobába, hogy könnyű, több közülük fürtözött mennyezetre vagy falra, akkor adja meg az otthoni vagy irodai inkább egy hangulatot. Miért nem választja süllyesztett lámpák, mint a fő le öngyújtók és állólámpa és asztali lámpák, hogy extra világítás területeken a szobában. Nézze meg a széles körű spotlámpák.

Segítségre van szükségük, vagy tanácsot, amikor a süllyesztett spotlámpák?

At lampaesfeny.hu azt találjuk, hogy mindig van elérhető segítség, hogy segítse megtalálni a megfelelő süllyesztett reflektorfénybe. Felveheti velünk a kapcsolatot Hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 e-mailben, chaten vagy akkor hívjon minket. Mi ingyenes tanácsot, és mi segít abban, hogy a megfelelő fényt az Ön számára.

new

Új termékek