Kiberhét! Minden termékre legalább 25% kedvezmény >

Okos mennyezeti lámpa

Vezérelje az okos mennyezeti lámpát a karosszékéből!

Okos mennyezeti lámpával már nincs is szüksége villanykapcsolóra! Könnyen kezelhető wifin keresztül az okostelefonján, táblagépén vagy otthoni asszisztensén futó alkalmazással. Az okos mennyezeti lámpa még hangulatosabb fényt biztosít, ha csökkenti a fényerejét az alkalmazásban. Nem hiányozhat egy ilyen típusú wifis mennyezeti lámpa az otthonából.

Okos mennyezeti lámpa
25 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
    • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
    • 30 napos visszaküldés
25 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Okos mennyezeti lámpa bármilyen belső térhez!

Ideje modernizálni az otthonát az okos világítással. Az okos mennyezeti lámpa a nappali, dolgozószoba vagy étkező elengedhetetlen kiegészítője. Amellett, hogy nagyon tartósak, ezek a lámpák számos hasznos funkciót is kínálnak, amelyekkel egy normál fényforrás nem rendelkezik. Az okos fényforrások külön is megrendelhetők üzletünkben. Jelenleg mennyezeti lámpát keres? Akkor tekintse át az összes mennyezeti lámpánkat online.

 

Okos mennyezeti lámpák a jövő otthonához

Az okos világítást egyre gyakrabban használják a belső terekben, mert annyira kényelmes használni! Csatlakoztathatja a mennyezeti lámpát a wifihálózathoz, és összekapcsolhatja az összes többi okos fényforrásával. Ezeket egyszerűen vezérelheti a telefonján, táblagépén vagy otthoni asszisztensén futó alkalmazáson keresztül. Egyszerűen beállíthatja a lument (fényerősséget) és a Kelvint (színhőmérsékletet). Így mindig a kívánt hangulatot teremtheti meg a helyiségben. Az alkalmazásban különböző csoportokat és helyiségeket is létrehozhat. Ez lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással be- vagy kikapcsolja a világítást. Nincs több probléma a különböző villanykapcsolókkal! A wifis lámpákat időzíteni is tudja, így mindig úgy tűnik, mintha valaki otthon lenne.

 

Még nem találta meg az igazit?

Segítségre van szüksége a megfelelő okos mennyezeti lámpa megtalálásához? Ügyfélszolgálati munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak. Segítenek megtalálni az otthonához leginkább illő okos mennyezeti lámpát. E-mailben, telefonos vagy csevegésben is felteheti a kérdéseit, és munkatársaink válaszolnak.

new