10% EXTRA kedvezmény mindenre* >

Újratölthető állólámpák

Itt találja meg a lítiumionos padlólámpákat

Hozza magával a kényelmet otthonába vagy kertjébe újratölthető állólámpáinkkal. Tapasztalja meg saját maga a praktikus és divatos, akkumulátoros, vezeték nélküli, praktikus és divatos állólámpák kényelmét és sokoldalúságát. Fedezze fel kollekciónkat, és világítsa meg a teret a maga módján!

1 tétel
Szűrés és rendezés
Csökkenő sorrendbe
1 tétel
Szűrés és rendezés
Csökkenő sorrendbe

Vezeték nélküli állólámpák, praktikusak és stílusosak

Az akkumulátoros állólámpák sokoldalú és rugalmas megoldást kínálnak a világításra bármely szobában. A vezeték nélküli vezérlés kényelmével ezeket a lámpákat szabadon elhelyezheti anélkül, hogy aggódna a konnektorok helye miatt. Legyen szüksége extra fényre, amikor egy hangulatos sarokban olvas a nappaliban, szeretne atmoszférás teret teremteni a hálószobában, vagy kivilágítani egy kültéri területet kábelek nélkül. Az akkumulátoros állólámpák szabadságot biztosítanak arra, hogy bármely teret úgy világíthassa meg, ahogy szeretné. Vegye figyelembe, hogy ha kültéri lámpát választ, a lámpának minimum IP44 vagy magasabb besorolással kell rendelkeznie. Ebben az esetben a lámpa alkalmas kültéri használatra. Vezeték nélküli állólámpáink különböző stílusokban kaphatók, a moderntől az ipariig. Tehát mindig megtalálhatja a megfelelő állólámpát, ami tökéletesen illik az Ön belső tereihez. Végső soron a vezeték nélküli állólámpák azoknak az ideális választás, akik kényelmet, rugalmasságot és stílust keresnek a világításukban.

Az állólámpáink feltöltése

Kínálatunkban találhat olyan állólámpákat, amelyeket USB-C kábelen keresztül lehet tölteni. Kínálunk továbbá olyan állólámpákat is, amelyek napelem energiával működnek, ami nemcsak fenntartható, hanem könnyen használható is. A töltési lehetőségeknek köszönhetően a lámpákat beltéren és kültéren is használhatja. Legyen szó modern technológiáról vagy környezetbarát megoldásokról, nálunk megtalálja az Ön számára tökéletes világítási lehetőséget.

Van valamilyen kérdése a tölthető állólámpáinkról?

Akár többet szeretne tudni a technikai specifikációkról, a tartósságról, vagy nem tudja megtalálni a megfelelő választást? Ne habozzon felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal. Egyszerűen megteheti ezt a chat funkcióval, e-mailben vagy telefonon keresztül. Örömmel segítünk! Együtt megtaláljuk a legjobb döntést az Ön számára.

new