5% extra kedvezmény a mennyezeti ventilátorokra!* >

Okos világítás

A legszebb okos világítás beltéri és kültéri használatra.

A lampaesfeny webáruházban minden helyiségbe vásárolhat okos világítást. Kínálatunkban beltérre és kültérre is talál világítást. Vezérelje egyszerűen okos világítását telefonjával, táblagépével vagy Google Home alkalmazásával, és használja ki kínálatunk gyönyörű, wifi-vezérlésű világításainak kényelmét!

Okos világítás
352 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
  • Ingyenes kiszállítás from 36600 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 1. Smart-kültéri-állólámpa-fekete,-Wifi-A60---Virginia
  Smart kültéri állólámpa fekete, Wifi A60 - Virginia
  F
  66 625,00 Ft 29 009,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 2. Okos-függőlámpa-fekete-arannyal-70-cm-Wifi-A60---Magna
  Okos függőlámpa fekete arannyal 70 cm Wifi A60 - Magna
  E
  206 105,00 Ft 98 185,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
352 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Az okos világítás a jövő

Az okos világítás egyre népszerűbb a mai otthonokban. Wifin keresztül összekapcsolhatja ezeket a lámpákat. Ennek az az előnye, hogy ezek az okos lámpák könnyen vezérelhetők, például a Tuya alkalmazással okostelefonján, táblagépén vagy otthoni asszisztensén. Szóval fel sem kell állnia a karosszékéből, hogy felkapcsolja az összes villanyt!

 

Okos világítás számos lehetőséggel

Az okos világításnak számos hasznos funkciója van. Könnyedén beállíthatja a fényerőt (lumen) és a színhőmérsékletet (Kelvin), hogy nagyszerű hangulatot teremtsen a szobában. Így nincs szüksége külön fényerő-szabályozóra – igazán kényelmes! Az alkalmazás időzítőjével azt is beállíthatja, hogy a wifis lámpák mikor kapcsoljanak be és ki. Így soha nem felejti el lekapcsolni az okos világítást, vagy azt a látszatot keltheti, hogy valaki mindig otthon van. Ezért nagyon jól használható betörés ellen védő világításként is.

Az okos világítás összekapcsolható az alkalmazásban hozzáadott helyiségekkel, lehetővé téve az okos fényforrások egyidejű be- és kikapcsolását egy adott helyiségben. Például egyszerre kapcsolhatja a fényt a nappaliban, az étkezőben vagy a hálószobában. Ezáltal mindig a kívánt hangulatot biztosíthatja az otthonában. Nemcsak az okos világítás fényerejét lehet egységesen állítani a helyiségben, hanem a világítás színét is beállíthatja. Például beállíthat zöld, kék, narancssárga vagy piros fényt. Tehát ha házibulit rendez, nem kell a padlásra menni a diszkófényekért. Vagy utánozhatja a napfelkeltét a reggeli kávézáshoz. Az okos világítás szinte végtelen lehetőségeket kínál.

 

Wifis világítás minden lámpához

A lampaesfeny webáruházban az okos izzókhoz számos különböző típusú lámpa közül választhat. Ez minden lámpát okos világítássá változtat. Az előszobában található spotlámpáktól az étkezőasztal felett világító gyönyörű függőlámpákig bármi átalakítható okos világítássá. A beépített LED-világítással rendelkező lámpáink egy része szintén fel van szerelve okos világítási funkciókkal. Így nem kell azon aggódnia, hogy megfelelő fényforrást vásárolt-e, és fenntartható döntést hozhat.

 

Kérdése van az okos világítással kapcsolatban?

A megfelelő okos világítást nem mindig könnyű megtalálni. A nappaliban gyakran más okos világítást szeretne, mint a hálószobában. Nem tudja pontosan, hogy melyiket rendelje meg? A wifis világítással kapcsolatos kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz. Munkatársaink készen állnak, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes okos lámpákat az otthonához. Könnyedén felveheti velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy a csevegés használatával. Együtt megtaláljuk az otthonának megfelelő okos világítást!

new

Új termékek