Lámpaernyő

Több mint 100 különböző lámpaernyő különböző színekben és méretben!
Lámpaernyő
144 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
    • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
    • 30 napos visszaküldés
    • Ingyenes visszaküldés
  1. Heti ajánlatok

144 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Lámpaernyőt

Gyönyörű és elegáns lámpaernyők széles választéka különböző színekben és méretben. Olyan lámpaernyőt vásárolhat, amely biztosan passzol a választott lámpához, párosíthatja asztali lámpával, állólámpával, vagy függőlámpával! A réz és acél gömbbúrák különböző árnyalatú szövetekből készült ernyőkkel egyedivé alakíthatnak egy új, vagy már meglévő lámpát. Alacsony árainkon több lámpaernyőt is vásárolhat a választott lámpához, így minden hangulatváltáskor "új" lámpát kap. A fali lámpákhoz jól illenek a modern és retro lámpaernyők, a csillárokhoz pedig a klasszikus kisméretű búrák, válassza ki az E27 vagy E14 lámpának megfelelő összeállítást, ha pedig meglévő lámpája kisebb foglalattal rendelkezne, rendeljen E27-E14-es átalakító gyűrűt. Ragyogó és gyönyörű lámpaernyőket fog találni, melyek minden bizonnyal remekül kiegészítik a hálószoba asztali lámpájának, vagy a nappali modern, ipari stílusú függőlámpájának, vagy az ívlámpának stílusát és dekorációját. A lehetőségek száma végtelen, ha lámpaernyőről van szó.

Hangulatteremtés megfelelő ernyőjű lámpával!

Szinte minden lámpatípushoz sokfél lámpaernyő kapható, legyen szó mennyezeti lámpáról, állólámpáról, vagy csillárról, itt mindent megtalál! A lámpaernyők minden formában, méretben, színben és szövettípusban kaphatóak, így Ön a lámpájához és dekorációjához legmegfelelőbbet választhatja ki. Ha már megvan a lámpája, a hozzá illő növényzettel, személyre szabhatja a lápához és a dekorációhoz illő ernyővel.

Könnyen összeszerelhető lámpaernyők.

Lámpaernyőink könnyen kezelhetőek és felszerelhetőek, függőlámpára, állólámpára, vagy fali lámpára is. Mivel lámpaernyőink hálós kerettel rendelkeznek, könnyen felhelyezhetőek bármely lámpára. Ha bármilyen problémába ütközik a lámpaernyő használata során, kérjük, forduljon hozzánk segítségért. Lámpaernyők egyedülálló gyűjteménye áll rendelkezésére minden típusú szerelvényhez!

Segítségre, vagy tanácsra van szüksége?

Alampaesfeny.hu oldalon mindig van elérhető segítség. Felveheti velünk a kapcsolatot Hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 óra között e-mailben, chaten vagy telefonon. Ingyenesen tanácsot adunk, azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

new