Minden termékre legalább 20% kedvezmény*

Okos izzók

Okos fényforrásokkal felokosíthatja a lámpáit!

A lampaesfeny webáruházban megvásárolhatja a lámpájához illő okos fényforrást. A különféle foglalatokba illő okos fényforrások széles választékának köszönhetően mindig megtalálhatja a lámpájába való okos fényforrást. Beltéri és kültéri világításhoz egyaránt használható!

Okos izzók
24 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
    • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
    • 30 napos visszaküldés
24 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Tegye okosabbá az otthonát az okos fényforrásokkal

Az okos világítási rendszerek egyre népszerűbbek. Minden lámpához kapható okos fényforrás. A fényforrás fényerőssége (lumen) és színhőmérséklete (Kelvin) egyszerűen állítható. Ez biztosítja, hogy mindig a kívánt hangulat uralkodjon az otthonában, és teljes mértékben igazodik az Ön életmódjához vagy ízléséhez. Ezt egyszerűen megteheti a telefonján, okostelefonján vagy az otthoni asszisztensén keresztül a wifihálózathoz csatlakozva. Egyes okos izzók színe is állítható, például pirosra, zöldre vagy kékre.

Az okos világítás becsavarható és bedugható változatokban is elérhető. Ez alkalmassá teszi az ilyen fényforrásokat a függőlámpákban, falilámpákban, állólámpákban és spotlámpákban történő használatra is. Az okos világítást összekapcsolhatja egy helyiséggel is az alkalmazásban, így könnyedén együtt be- és kikapcsolhatja az összes lámpát. Ideális a nappali, a hálószoba, az étkező vagy az iroda megvilágítására. Beállíthatja azt az időpontot is, amikor az okos világítás be- vagy kikapcsol, egyfajta időzítővel. Így kevesebb energiát pazarol, ha elfelejti kikapcsolni az okos fényforrásokat.


Tanácsra van szüksége?

Ügyfélszolgálati munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak. Örömmel segítenek kiválasztani a megfelelő okos fényforrást az otthonához. Könnyen elérhetők e-mailben, telefonon vagy csevegésen keresztül. Együtt kiválaszthatják a legjobb megoldást, és megtalálhatják az legmegfelelőbb okos fényforrást az otthonához.

new