Kiberhét! Minden termékre legalább 25% kedvezmény >

Kerti lámpa

Kerti lámpák különböző formában és stílusban!
Kertilámpa-kínálatunkban kültéri lámpaoszlopokat, falilámpákat, függőlámpásokat és falilámpásokat is talál. Kültéri lámpásaink gondoskodnak arról, hogy kertje vagy más kültéri területe vonzó megvilágítást kapjon este.

Kerti lámpa
30 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
  • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 1. Klasszikus-lámpás-fekete-122-cm---Nagybetű
  Klasszikus lámpás fekete 122 cm - Nagybetű
  22 309,00 Ft 14 395,00 Ft
  Of bespaar 48% als je er 6 koopt
 2. Vidéki-kültéri-lámpa-fekete-IP44---Anna
  Vidéki kültéri lámpa fekete IP44 - Anna
  24 095,00 Ft 18 224,25 Ft
  Of bespaar 39% als je er 6 koopt
30 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Kerti lámpát keres?

A lampaesfeny webáruházban megtalálja a kívánt kerti lámpákat! Többféle stílusú kültéri lámpást árulunk, a modern vagy a rusztikus dizájnt is beleértve. Egy kültéri lámpás vagy padlólámpa vonzó kiegészítője kertjének. Ezeket gyakran a kerti ösvény vagy kerti pavilon mellett helyezik el. Ez nem csak vonzóvá, hanem különösen praktikussá is teszi őket! Kombinálja lámpását kültéri állólámpával és ösvénymenti lámpákkal, hogy teljes legyen kertje!

A kültéri lámpák lehetőségei

Ahogy a fentiekben leírtuk, a kültéri lámpák tökéletesen alkalmasak a kerti ösvények mentén történő elhelyezésre. Különféle módon használhat egy lámpást a kertjében. Például egy állólámpással megvilágíthatja kedvenc növényeit éjszaka. A növényeit egy lámpással megvilágítva, azonnal kellemes hangulatot varázsol az egész kertbe. Ha a kerti ösvénymenti lámpáit kerti lámpásokkal párosítja, gyönyörű összképet hoz létre. Falilámpásokat és függőlámpákat is talál kínálatunkban.

Segítségre van szüksége a megfelelő kerti lámpás megtalálásához?

Annyira sok különböző típusú kerti lámpást találhat a lampaesfeny webáruházban, hogy nagyon nehéz a választás. Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a csevegőfunkción keresztül, telefonon vagy e-mailben, és minden kérdésére válaszolunk. Örömmel válaszolunk minden kérdésére. Így mindig megtaláljuk azt a kültéri lámpást, amelyet Ön szeretne!

new

Új termékek