Ingyen fényforrás 4000 Ft értékben* | További információk >

Konyhai lámpák

Az összes konyhai lámpa egy pillantásra!
A konyhai világítás nagyon fontos! Konyhai lámpát keres a konyhaasztal fölé, vagy konyhai lámpatesteket, amelyek megvilágítják a konyhapultot? Kínálatunkban megtalálja az igényeinek megfelelő konyhai világítást: spotlámpákat, falilámpákat és konyhai lámpákat.

Konyhai lámpák
3407 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
  • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 1. Mennyezeti-lámpa,-szürke,-40-cm,-LED-del---Dob-LED
  Mennyezeti lámpa, szürke, 40 cm, LED-del - Dob LED
  36 949,00 Ft 15 075,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 2. Modern-mennyezeti-folt-fehér---Szakértő
  Modern mennyezeti folt fehér - Szakértő
  41 055,00 Ft 17 229,00 Ft
  Of bespaar 66% als je er 12 koopt
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 3. Art-Deco-függőlámpa-fekete-6-fényes---Seprű
  Art Deco függőlámpa fekete 6 fényes - Seprű
  125 279,00 Ft 83 239,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
3407 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Konyhai lámpák

Ha gyönyörű konyhai lámpákkal bővíti belső terét, azonnal új hangulatot varázsol konyhájába. Ezt megteheti például egy gyönyörű csillár felfüggesztésével, és azonnal egy igazi szemet gyönyörködtető konyhai lámpa lesz az otthonában! Természetesen dönthet úgy is, hogy egy gyönyörű falilámpát függeszt a konyhájába. Konyhai lámpatesteink cseppállóak, így a köztünk élő igazi konyhai hősök számára is alkalmasak.

Gyönyörű világítást válogattunk ki a konyhájába

Mindig és mindenhol jó világítást szeretnénk, de a konyha világítása különösen fontos, ha el akarja kerülni a baleseteket. Mindenki biztonsága érdekében, hacsak Ön nem a konyha királya vagy királynője, jobb, ha a konyha jól van megvilágítva. Nem számít, milyen dekorációt választott a konyhájához, nálunk gyönyörű konyhai lámpákat talál, amelyek bármilyen belső térhez illenek. Kínálatunkban megtalálja az ipari konyhai lámpát, de például a klasszikus konyhai lámpát is. Különféle konyhai spotlámpáink is vannak, amelyek gyakran állíthatóak és fényerőszabályzósak, így a saját ízlése szerint oszlathatja el és állíthatja be konyhája világítását. Mindig és mindenhol jó világítást szeretnénk, ám a konyhai lámpák különösen fontosak, ha el akarja kerülni a baleseteket. Mennyezeti lámpa segítségével is kiegészítheti konyhája alapvilágítását. Vagy egy függőlámpa segítségével varázsolhat mesés hatást.

Segítségre van szüksége a megfelelő konyhai lámpa megtalálásához?

Konyhai lámpát találni nem egyszerű, és a lampaesfeny webáruházban ezzel teljesen tisztában vagyunk! Nagy örömmel segítünk Önnek a legjobb konyhai világítás megtalálásában. Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a csevegőfunkción keresztül, telefonon vagy e-mailben, és minden kérdésére válaszolunk. Segítségünkkel garantáltan megtalálja a tökéletes konyhai lámpákat!

new