10% EXTRA kedvezmény mindenre* >

Tükör világítás

Itt találhatja meg a tökéletes tükröket fényekkel

Keres egy tükröt világítással a fürdőszobájába, például? Akkor a Lampaesfeny a hely, ahol lenni kell. A dimmelhető falitükröktől az állítható fürdőszobai tükrökig fényeffektekkel. Kínálunk érintődimmelésű világító tükröket is. Nézze meg mindezt lentebb.

Tükör világítás
27 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
  • Ingyenes kiszállítás from 36600 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 1. Design-fürdőszobai-tükör-40-cm-IP44-LED-del---Biba
  Design fürdőszobai tükör 40 cm IP44 LED-del - Biba
  93 435,00 Ft 52 225,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
27 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Fürdőszobai tükrök világítással

Nagyon fontos megnézni az IP besorolást, amikor lámpát szerel fel a fürdőszobában. A fürdőszoba nedves hely, és nem minden lámpa tervezett arra, hogy elviselje. Az IP érték elárulja Önnek, hogy alkalmas-e a lámpa nedves helyre. Továbbá megmutatja, hogy hol helyezhető el a tükörlámpa. Szeretné a fürdőszobai tükröt közel a zuhanyhoz vagy kádhoz tenni? Akkor az IP értéknek legalább IP65-nek kell lennie. A mosdó felett az IP érték IP44 elegendő. Most már tudja, mely fürdőszobai tükrök, fali tükrök vagy smink lámpák alkalmasak fürdőszobájához.

Fényerőszabályozható megvilágított tükrök

Széles választékban kínálunk tükröket dönthető világítással. Néhány tükör lehetővé teszi a fény csökkentését érintésérzékeny funkcióval. Azokat a tükröket, amelyeknél ez a funkció elérhető, egy mutatóujj ikonja alapján felismerheti. A fürdőszobai tükröknél, ahol egy integető kéz ikon található, bekapcsolhatja őket a kezét a szenzor elé tartva. Ez a módszer lehetővé teszi a fény csökkentését is. A világító tükröket a fény intenzitása vagy hőmérséklete szerint is csökkentheti. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet csökkenteni minden világítást, hivatkozhat a Kelvin értékre. Minél alacsonyabb a Kelvin értéke, annál melegebb a fény.

Szüksége van segítségre a tökéletes tükör kiválasztásához világítással?

Bizonytalan a megfelelő IP besorolással kapcsolatban, vagy tanácsra van szüksége a világítással rendelkező tükrökkel kapcsolatban? Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. Hívjon, chateljen vagy küldjön e-mailt. Itt vagyunk Önnek, és együtt megtaláljuk Önnek a tökéletes tükörfényt.

new