Napelemes lámpák

Kerti napelemes lámpáink most mind elérhetőek az Ön számára!
Napelemes lámpák
14 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
    • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
    • 30 napos visszaküldés
    • Ingyenes visszaküldés
  1. Heti ajánlatok

14 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Solar lámpák

Kültéri napelemes lámpák széles választékát találja nálunk! Válasszon a modern és klasszikus LED napelemes mozgásérzékelős lámpák, valamint napelemes dekorációk közül, amelyek bármilyen külső területhez illeszkednek. Ideális környezetbarát napelemes világítás a kertben és a bejárati ajtóban! Napelemes kerti lámpáink között minden IP kategória megtalálható, és LED mozgásérzékelőkkel és alkonyérzékelőkkel teljesen felszereltek.

Solar lámpák, tökéletesek a kertben és az elülső teraszon.

Mozgásérzékelős kültéri napelemes lámpák széles választéka a sötétség ellen. Válassza akár a napelemes mozgásérzékelős klasszikus fali lámpát, akár a modern napelemes mozgásérzékelős leszúrható kerti lámpát, mind fel van szerelve infravörös mozgásérzékelőkkel és alkonyatérzékelővel. Világítsa meg mozgásérzékelős LED napelemes spotlámpákkal a kocsi felhajtóját, és alkonyérzékelős beépített fényvetőkkel a garázst. Környezetbarát LED lámpáink beépített napelemmel, két mozgásérzékelővel és egy alkonyérzékelővel rendelkeznek, ezzel lehetővé teszik a természetes napenergia használatát. Alakítsa át kertjét és külső területeit meleg és barátságos fényű biztonsági világításainkkal, így egyszerűen és az igényeinek megfelelően teheti biztonságossá azt. A modern és elegáns kültéri napelemes fali lámpákkal, a diszkrét és egyszerű süllyesztett spotlámpákkal, az infravörös mozgásérzékelős napelemes dekoratív kerti lámpákkal biztos, hogy soha nem marad világítás nélkül a sötétben. Tekintse meg kínálatunkban a külső terek számára ideális napelemes lámpáinkat

Segítségre van szüksége a napelemes lámpákkal kapcsolatban? Segítünk.

A lampaesfeny.hu oldalon napelemes lámpák igazán széles választékát éri el, ezért az igazi, az Ön igényeinek megfelelő kiválasztása, bizony, egy kicsit nehéznek bizonyulhat. Hogy az Ön számára releváns, szükséges információval segíthessünk, vegye fel velünk a kapcsolatot chat szolgáltatásunkon keresztül, és személyre szóló választ fog kapni. Más alternatívaként hívjon minket, vagy írjon nekünk, hogy segíthessünk megtalálni az ideális lámpát!

new

Új termékek