5% extra kedvezmény a mennyezeti ventilátorokra!* >

Napelemes lámpák

Napelemes kültéri kerti lámpák választéka Önnek
A napelemes kerti lámpák tökéletesek, hogy gyorsan és egyszerűen megvilágítsa kertjét. A napelemes lámpával nincs szükség elektromos áramra, így nem kell kábeleket vezetnie. Kínálatunkban rengeteg gyönyörű kültéri napelemes lámpát talál!
Napelemes lámpák
28 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
 1. 5-modern-csiszolt-acél,-IP44-napelem-készlet---apró
  5 modern csiszolt acél, IP44 napelem készlet - apró
  46 195,00 Ft 21 175,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
  • Ingyenes kiszállítás from 36600 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 2. Modern-radiátor-fekete,-LED-IP54-Solar---Elif
  Modern radiátor fekete, LED IP54 Solar - Elif
  34 919,00 Ft 17 915,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 3. Három-acél-tüskés-szett,-LED-IP44-solar--Rox-szal
  Három acél tüskés szett, LED IP44 solar- Rox-szal
  19 395,00 Ft 12 619,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 4. Modern-kültéri-földi-napelem,-LED-térrel---Erda
  Modern kültéri földi napelem, LED térrel - Erda
  5 805,00 Ft 5 349,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 5. Földi-spot-a-napenergia-LED-jével-IP44---Apró
  Földi spot a napenergia LED-jével IP44 - Apró
  11 629,00 Ft 5 279,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 6. Földi-spot-a-napenergia-LED-jével-IP44---Jorden
  Földi spot a napenergia LED-jével IP44 - Jorden
  6 969,00 Ft 6 419,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
28 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Vezeték nélküli napelemes kerti lámpák

A napelemes kerti lámpák elengedhetetlenek a kertben és a belső udvaron. Elsősorban a hangulatos környezetért, de a kerti világításnak egy másik fontos funkciója is van: gondoskodik otthona biztonságáról. Hogyan érheti ezt el? Kültéri napelemes lámpák használatával. A napelemes kerti lámpák ideálisak kertjének vonzó megvilágításához gyorsan és egyszerűen. Nincs szükség áramra, így nem kell kábeleket vezetnie! A napelemes lámpákat napelemes modullal látták el, amelyet a napfény tölt fel. A napelemes lámpák minden formában és méretben kaphatók, mint például mozgásérzékelővel ellátott napelemes kültéri lámpák vagy az erkélyre tervezett napelemes világítás. A legtöbb napelemes lámpa szintén a LED-es kerti világítás kategóriájába tartozik, ami azt jelenti, hogy nagyon gazdaságosak is. Itt ugyancsak megtalálja az összes kültéri szenzoros lámpánkat. Napenergiával működő kültéri lámpák széles kínálatával rendelkezünk, biztosan van valamink az Ön számára! A napelemes lámpák rendkívül népszerűek az optimális energiafogyasztás és nap folyamán eltárolt napenergia miatt.

Kültéri napelemes lámpák: fenntartható és funkcionális

Fenntartható kültéri világítást szeretne, de nem tudja, hol keressen? Akkor a lampaesfeny a megfelelő hely az Ön számára. A napelemes világítás e kínálatában a fenntartható kerti lámpák legnagyobb választékát találja, amelyek napenergiával működnek. Egy gyönyörű napelemes kültéri lámpával nem csak pénzt takarít meg, hanem óvja a környezetet is. Ezek a napelemes lámpák rendkívül tartósak, és gyönyörűen megvilágítják a kertjét. Napközben a napelemes lámpák feltöltődnek, majd a sötét órákban gyönyörködhet a szép és vonzó fényben a kertben és a teraszon. A napelemes kültéri lámpák a kertje igazi kiegészítői. Kínálatunkban számos napelemes földbe szúrható spotlámpa van. Ezeket könnyedén a talajba szúrhatja, és már készen is állnak a ragyogásra! A napelemes lámpa igazi kincs a kertben, és egyszerű módja annak, hogy kellemes hangulatot varázsoljon a ház körül. A funkcionalitás és a hangulat egyesítése nagyon jó dolog. Merítsen ihletet napelemes lámpáinkból, és hozza ki a legtöbbet a szabadban töltött időből.

A lampaesfeny webáruházban többféle stílusban kaphatók napelemes lámpák. Vannak rusztikus stílusú lámpáink és modern változatok az elegáns teraszért vagy kertért. Szóval nálunk mindenki talál valamit!

Segítségre van szüksége, hogy napelemes lámpát találjon?

A napelemes kerti lámpák kínálata bőséges, és minden igényhez széles választékot kínál. Ez megnehezítheti a választást. A lampaesfeny webáruházban szívesen segítünk megtalálni az ideális napelemes kerti lámpát. Forduljon hozzánk bizalommal a csevegőfunkción keresztül, telefonon vagy e-mailben, és választ kap minden napelemes lámpáinkkal kapcsolatos kérdésére. Ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére!

new

Új termékek