Kültéri fali lámpa

Megrendelhető a kültéri fali lámpák kollekciója!
Külső tereinek frissítésére kínálatunkban különböző méretű, stílusú és színű fali lámpákat talál, mozgásérzékelőkkel, alkonyatérzékelőkkel és napelemekkel! A fali lámpák nem csak biztonságot adnak, hanem ideálisak a hangulat- és díszvilágítás számára is.
Kültéri fali lámpa
273 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
    • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
    • 30 napos visszaküldés
    • Ingyenes visszaküldés
  1. Heti ajánlatok

273 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Kültéri fali lámpák

Egy kültéri fali lámpa kiválóan alkalmas szabadtéri területekre, hangulat teremtésre, vagy egyszerűen csak mozgás érzékelésére, biztonsági célból. Válasszon a különböző stílusú és funkciójú kültéri fali lámpáink széles körű választékából, a klasszikustól a modernen át az ipari stílusig, mindent megtalál alampaesfeny.hu oldalon!

Találja meg a tökéletesen kivitelezett stílusú és méretű kültéri fali lámpát!

A sok gyönyörű kültéri fali lámpa többféle stílusban és funkcióval is elérhető, mindazt, ami megfelel az Ön igényeinek, biztosan megtalálja nálunk! A fali lámpák széles választéka ugyanúgy illeszkedik az Ön által választott külső térhez, mint a lakás többi belső berendezéséhez. Válasszon klasszikus LED függőlámpát, dekoratív LED izzóval, ami ugyanúgy illik a vintage és ipari stílushoz, mint egy modernebb állítható lámpa. Válassza a kültéri mozgásérzékelős fali lámpáinkat, vagy a napelemes és LED lámpás teljesen felszerelt fényvetőinket. Számos időjárás- és vízálló kültéri fali lámpánk létezik, IP44-től IP67-ig, attól függően, hogy hol szeretné rögzíteni! A feltűnő formatervezett és stílusos, többféle színű és méretű fali lámpáink biztos, hogy hangulatosak lesznek a külső területeken is. Ha többet szerel fel egy csoportban a teraszon, vagy a verandán, az egyenletesen kiterjedt fénykörrel egyedi hangulatot tud biztosítani. Miért ne választaná a LED fali lámpáinkat fő fényforrásként, vagy a külső állólámpa, vagy függőlámpa mellé a teraszra extra világításként.

Segítségre van szüksége az ideális kültéri fali lámpa megtalálásában? Segítünk.

Alampaesfeny.hu oldalon kültéri fali lámpáink igazán széles választékát éri el, ezért az igazi, az Ön igényeinek megfelelő kiválasztása, bizony, egy kicsit nehéznek bizonyulhat. Hogy az Ön számára releváns, szükséges információval segíthessünk, vegye fel velünk a kapcsolatot chat szolgáltatásunkon keresztül, és személyre szóló választ fog kapni. Más alternatívaként hívjon minket, vagy írjon nekünk, hogy segíthessünk megtalálni az ideális lámpát!

new

Új termékek