Kiberhét! Minden termékre legalább 25% kedvezmény >

Kültéri fali lámpák

A kültéri falilámpák gyönyörű hangulatot teremtenek
A kültéri falilámpák hangulatos fényt biztosítanak a kertben, a bejárati ajtónál vagy a teraszon. A moderntől a klasszikus kültéri falilámpákig, mindent megtalál a lampaesfeny.hu webáruházban! Minden kültéri falilámpánk nedvesség- és vízálló.

Kültéri fali lámpák
311 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
 1. Modern-fali-lámpa-antracit-IP44---Hurricane-1
  Modern fali lámpa antracit IP44 - Hurricane 1
  22 309,00 Ft 16 874,25 Ft
  Of bespaar 34% als je er 6 koopt
  • Ingyenes kiszállítás from 149000 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
 2. Vintage-bronz-kültéri-fali-lámpa---Antigua
  Vintage bronz kültéri fali lámpa - Antigua
  35 709,00 Ft 27 005,00 Ft
  Of bespaar 39% als je er 6 koopt
311 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Kültéri falilámpák

Falilámpáink széles kínálatát nézve jó, ha tudja, hogy a falilámpa beltéren és kültéren is használható. Ez az adott lámpa IP-védettségétől függ. Mivel kültéri falilámpáink vízállóak, nyilvánvalóan sokkal jobban mutatnak kint. Nézzen be webáruházunkba, és tekintse át külső falilámpáink kínálatát! Nem csak falilámpáink vannak, hanem kültéri függőlámpáink és kültéri mennyezeti lámpáink is.

Kültéri falilámpák, kívül a falon vagy a fészer mellett

A kültéri falilámpák a fény biztosítása mellett azonnal hangulatot és stílust varázsolhatnak kertjébe! A mozgásérzékelős külső falilámpáink általában olyan helyeken használhatók, mint például a házon kívüli sötét ösvények. Mindazonáltal külső falilámpásaink természetesen a terasz falán vagy a bejárati ajtó mellett mutatnak a legjobban.

A megfelelő kültéri falilámpát keresi?

A lampaesfeny webáruházban igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek az ideális kültéri falilámpa vagy izzó megtalálásában. Gondjai vannak a tökéletes kültéri falilámpák megtalálásával? Bátran forduljon munkatársainkhoz, és örömmel segítünk Önnek megtalálni a tökéletes kültéri lámpát!

new

Új termékek