Gyerek fali lámpák

Ha kisbaba van érkezőben, természetesen mindent megtesz azért, hogy a babaszoba készen álljon. Ez stresszes lehet! Éppen ezért szeretnénk a lehető legegyszerűbbé tenni a dolgát azzal, hogy gyerek falilámpák széles kínálatát mutatjuk be Önnek.
Gyerek fali lámpák
Aktív szűrőfeltételek
Az ön által kiválasztott szűrők
  Az ön által kiválasztott szűrők
 1. Gyerekszoba
2 tétel
Szűrés és rendezés
Csökkenő sorrendbe
 1. Ipari-fali-lámpa-fekete---Facil-1
  Ipari fali lámpa fekete - Facil 1
  9 289,00 Ft 7 348,25 Ft
  Of bespaar 28% als je er 6 koopt
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 2. Okos-fali-lámpa-arany-9,7-cm,-WiFi-G9---Transfer
  Okos fali lámpa arany 9,7 cm, WiFi G9 - Transfer
  F
  22 575,00 Ft 12 635,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
2 tétel
Szűrés és rendezés
Csökkenő sorrendbe

Rendeljen gyerek falilámpákat online!

Falilámpát keres a gyerekszobába? Akkor a lampaesfeny a megfelelő hely az Ön számára. A gyerekszobai falilámpák szép kínálatát válogattuk össze az Ön számára. Minden stílusban talál falilámpákat gyerekszobába, kicsi és nagyobb gyerekeknek egyaránt.

Rengeteg falilámpa gyerekszobába!

Akár kisfiút, akár kislányt vár, nálunk megtalálja a megfelelő gyerekszobai falilámpát. Olyan gyerekek számára is vannak gyerek falilámpáink, akik valamivel merészebb falilámpát szeretnének szobájukba. Vannak modern falilámpáink, amelyek nagyszerűek a gyerekszobába, de néhány vicces formájú színes neon LED-lámpánk is, amelyek kiegészítik a babaszobát. Szóval vessen rájuk egy pillantást, és gondolja át, hogy fel tudja-e dobni gyermeke szobáját a megfelelő falilámpával!

Segítségre van szüksége a tökéletes gyerekszobai falilámpa megtalálásához?

A lampaesfeny webáruházban tudjuk, hogy nem könnyű falilámpát találni gyerek- vagy babaszobába. Örömmel segítünk, hogy meghozza a helyes döntést a gyerekhálószoba falilámpáival kapcsolatban. Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a csevegőfunkción keresztül, telefonon vagy e-mailben, és minden kérdésére válaszolunk. Együtt garantáltan megtaláljuk az ideális falilámpát!

Kíváncsi, hogy milyen más gyerekszobai lámpáink vannak még? A gyerekszobai falilámpák mellett mennyezeti lámpákat vagy vidám függőlámpát is talál a gyereke szobájába.

 

new

Új termékek