Cyber week: Legalább 30% kedvezmény*

Kristály függőlámpák

Kristály függőlámpát keres? Akkor a lampaesfeny a megfelelő hely az Ön számára. A kristály függőlámpák visszatértek! Egy kristály függőlámpa kiegészíti otthonát. Tekintse meg széles kínálatunkat közvetlenül online.
Kristály függőlámpák
Aktív szűrőfeltételek
Az ön által kiválasztott szűrők
  Az ön által kiválasztott szűrők
 1. Kristály
3 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
 1. Klasszikus-medál-lámpa-kristály-arannyal-45-cm---Cesar
  Klasszikus medál lámpa kristály arannyal 45 cm - Cesar
  478 825,00 Ft 79 475,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 2. Art-Deco-függesztett-lámpa-kristály-arannyal-40-cm---Cesar
  Art Deco függesztett lámpa kristály arannyal 40 cm - Cesar
  359 019,00 Ft 169 725,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 3. Art-Deco-függesztett-lámpa-kristály-arannyal-35-cm---Kasbah
  Art Deco függesztett lámpa kristály arannyal 35 cm - Kasbah
  205 669,00 Ft 119 009,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
3 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Kristály függőlámpák: elegáns és trendi

Míg a kristály függőlámpákat egészen a közelmúltig főként hagyományos otthonokban helyezték el, ma már a modern és trendi belső terekben is megtalálhatóak. Megőrizték régi vonzerejüket, de modern vonásokat kaptak. A kristálycseppeket például szövet lámpabúrával, más színekkel vagy más formákkal kombinálják. A kristály függőlámpa továbbra is ugyanolyan elegáns, mint régen, de a modern életmódhoz igazították.
A kristály függőlámpa azt a benyomást kelti, mintha mindig mozogna. A kristály függőlámpa egy olyan tárgy, amely élettel tölti meg otthonát. A kristály nagy előnye, hogy mindennel kombinálható. Minden szín és anyag passzol a kristályhoz. Ez teszi a kristály függőlámpát megfelelővé minden otthon számára. Adjon hozzá néhány kristálykiegészítőt, és helyisége nagyon fényűző lesz. A kristályok rajongója? Tekintse meg az összes kristálylámpát, a kristálycsillárjainkat is beleértve.

A megfelelő kristály függőlámpa a megfelelő helyen

Nagy és kis méretű kristály függőlámpáink is vannak. Választhat például egy nagy központi függőlámpát hálószobájába, étkezőjébe vagy nappalijába. De akár egy sor kisebb kristály függőlámpát is felfüggeszthet az étkezőasztala fölé. Ezek különálló együttest hoznak létre, és a fény szépen szétoszlik az asztal felett. A hálószobájában felfüggeszthet néhány kicsi függőlámpát egy sorban az ablak elé. És ezt megteheti a konyhapult felett is. Engedje szabadjára fantáziáját, és helyezze el kristály függőlámpáit tetszés szerint. Még több tanácsra van szüksége? Forduljon hozzánk bátran!

new

Új termékek