A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >
block 1

Fenntartható
visszatérési politika

arrow

Minden vállalat hatása a környezetére és a környezetre. At lampaesfeny mi nagyon tisztában van a hatása. Úgy érezzük, hogy felelős pozitívan járulnak, és jobban csinálni minden nap. Mert van egy nagy növekedés az online vásárlók, hogy fenn kell tartani a fenntartható visszatérési politika a szervezeten belül. További eladók segítségével sok esetben több visszaküldött termékek. Ez nagyon káros a környezetre a további közlekedés.

Mi continuesly próbálja csökkenteni a visszatérések. Tesszük ezt úgy írja le a termékek, mint a legjobb a legjobb, mint tudjuk, és egyértelmű a termék képek. Mi csomag termékek lehető legkompaktabb károk minimalizálása érdekében a szállítás során. A kompakt termék is kevesebb helyet foglal a szállítás során, így tudjuk, hogy több csomagot egy kört a mi szabadító.


Mennyi CO2 használjuk majd?

Tudtad, hogy egy kört egy normál személygépkocsi 100 km, így minden 00:02 tonna kibocsátás?

CO2 egy természetben előforduló gáz van szükségünk a légkörben felmelegíti a föld. A gáz van tárolva a fosszilis üzemanyagok és szabadul égés során; Például a motor a mi teherautók és autók. A probléma az, hogy túl sok a CO2 a légkörben, és ez hatással van az éghajlatra. Fák ültetésével, tudjuk kivonat CO2 a levegőben újra. CO2 nevezetesen áll a szén (C) és az oxigén (O2). Fák szenet természetes és ad oxigénmentes. Amikor kivágott fák és éget a tárolt CO2 szabadul újra. Ezért fontos, hogy a növény erdők és megvédje őket is.

block 7

Minden visszatérő teszünk egy adomány a holland alapítvány Fák mindenkinek támogatására a fenntartható környezet és csökkenti a CO2 kibocsátást.

Tippek, hogy csökkentse a CO2

Te magad is hozzájárulhatnak a fenntartható környezet. Lehet tudatosan gondolkodni a vásárlást, és nem csak vissza mindent meggondolatlanul. Ezen kívül, mi mindig ad tájékoztatást webáruházban a EnergyLabel termékeink. Természetesen mindent megteszünk, hogy a széndioxid kibocsátást csökkentő együtt. A legjobb eredmény, ha együtt dolgozunk egy jobb környezetben!

A második esély

Amikor az ügyfelek csinálni vissza a terméket, akkor nem küldeni (azaz az új értékesített) egy másik ügyfél vagy megsemmisült. Ők kapnak egy második életet a mi outletstores Hollandiában. Amikor visszatér térjen vissza hozzánk esnek át a minőség-ellenőrzés az első. Itt vannak ellenőrizni, javítani, ha szükséges. Hulladék rendkívül jól tagolt, és ha lehetséges, újrahasznosított. Miután jóváhagyott termékek menjen a outlet Breda és Zaandamban. Itt az ügyfelek vásárolnak olcsó terméket egy második esélyt a jó ár. Az ügyfél elégedett és a környezet boldog!

block 7