Vezetékek

Optikai kábelek több, mint 10 különböző színben!
Szeretné személyre szabni és megváltoztatni egy már meglévő lámpa megjelenését? Vessen egy pillantást a különböző színű és anyagú kábelek kollekciójára, amelyek karakteressé és élénkebbé teszik a hangulatot.
Vezetékek
9 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
    • Ingyenes kiszállítás from 15000 Ft felett
    • 30 napok visszaküldés
    • Ingyenes visszaküldés
9 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Kábelek

Gyönyörű és fényes rugalmas kábelek széles választéka különböző színekben és méretekben. Adjon új külsőt meglévő lámpájának egy fonott, sima, acél, vagy világos, rugalmas kábellel. A flexibilis kábelek nagyszerűek, ha meg szeretné hosszabbítani lámpája magasságát, vagy egyszerűen csak egy meglévő lámpa színét szeretné az Ön számára legmegfelelőbbre változtatni! Alacsony árunkon annyi métert vásárolhat, amennyit szeretne, a mennyiséget kosarához egyszerűen hozzáadva. Két és három magos, kettős szigetelésű, az Ön igényeinek megfelelő hajlékony kábeleket kínálunk. Merítsen ihletet saját lámpáiból, melyek ugyanolyan rugalmas kábelekkel rendelkeznek, mint némely függőlámpa! Az ideális rugalmas kábelek stílusos és dizájnos díszvilágítást adnak belső dekorációjához!

Segítségre, vagy tanácsra van szüksége?

A lampaesfeny.hu oldalon mindig van elérhető segítség. Felveheti velünk a kapcsolatot Hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 0 óra között e-mailben, chaten vagy telefonon. Ingyenesen tanácsot adunk, azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

new