Cyber week: Legalább 30% kedvezmény*

LED-falra szerelt spotlámpák

Falra szerelhető LED-spotlámpák, kifejezetten Önnek
A lampaesfeny webáruházban különböző formájú és méretű falra szerelhető LED-spotlámpákat talál. A LED-es lefelé irányított spotlámpák tökéletes alapot biztosítanak konyhája, nappalija és hálószobája megvilágításához. Találja meg a tökéletes falra szerelt LED-spotlámpát, és lássa el szobáit energiatakarékos világítással!

LED-falra szerelt spotlámpák
6 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
 1. Modern-sínrendszer-fekete-4-folttal-3-fázis---Vonalzó
  Modern sínrendszer fekete 4 folttal 3 fázis - Vonalzó
  335 059,00 Ft 95 445,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 2. Modern-mennyezeti-lámpa-fekete,-háromlépcsős-LED-rel---Cruz
  Modern mennyezeti lámpa fekete, háromlépcsős LED-rel - Cruz
  35 925,00 Ft 18 355,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 3. LED-3-fázisú-sáv-spot-fekete-15W-2700K-AR111-vel---Expert
  LED 3-fázisú sáv spot fekete 15W 2700K AR111-vel - Expert
  43 529,00 Ft 19 035,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
  • Ingyenes kiszállítás from 36600 Ft felett
  • 30 napos visszaküldés
6 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

Falra szerelhető LED-spotlámpák minden belső térbe

A lampaesfeny webáruházban különféle stílusú falra szerelhető LED-spotlámpákat talál. Gyönyörű fafelületre szerelhető spotlámpáink és minimalista, modern falra szerelhető spotlámpáink vannak. Ezek a spotlámpák tökéletes alapvilágítást teremtenek a belső térben, és gyakran forgathatók és állíthatók. Például a falra szerelt LED-es spotlámpák ideálisak otthona bizonyos részeinek, például egy festmény vagy a konyhai munkafelület megfelelő megvilágítására. Még mindig azon tanakodik, hogy melyik LED-es lefelé irányuló spotlámpa illene az Ön belső terébe? Akkor tekintse meg süllyesztett spotlámpáinkat és az összes LED-spotlámpánkat.

LED-es lefelé irányuló spotlámpák: fenntartható választás

A LED-es falra szerelhető spotlámpákban az a legjobb, hogy tartósak. A falra szerelhető LED-es spotlámpák élettartama hosszú, energiafogyasztása pedig alacsony. Mivel a falra szerelt LED-es spotlámpák gyakran a belső világítás alapját képezik, valószínűleg nem szeretné őket túl gyakran cserélni. Ezért válasszon hosszú élettartamú, falra szerelhető LED-es spotlámpát. Ezeket gyönyörűen kombinálhatja LED-es mennyezeti spotlámpákkal. Találja meg tökéletes LED-es lefelé irányuló spotlámpáját itt: lampaesfeny.

Segítségre van szüksége a falra szerelhető LED-es spotlámpa kiválasztásában?

A megfelelő alapvilágítást biztosító spotlámpák kiválasztása nehéz lehet. Ezért ügyfélszolgálatunk munkatársai készen állnak minden, a falra szerelt LED-es spotlámpákkal kapcsolatos kérdését megválaszolni. Forduljon hozzánk bizalommal, és együtt megtaláljuk az Ön belső teréhez illő, tökéletes, falra szerelhető LED-es spotlámpát!

new

Új termékek