Kattintson ide 4000 Ft EXTRA kedvezményért! >

LED-talajmenti spotlámpák

LED-es padlóspotlámpák az egyedi hangulatért

A LED-es padlóspotlámpák egyedi módon világítják meg a belső teret. Például a talajba süllyesztett LED-es spotlámpák segítségével gyönyörűen megvilágíthat egy fát vagy egy kocsifelhajtót. A lampaesfeny webáruházban megvásárolhatja a tökéletes járófelületbe süllyeszthető LED-es spotlámpákat beltéri és kültéri használatra!

LED-talajmenti spotlámpák
2 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
 1. Modern-földelt-alumínium,-IP65-LED-del---Bridge
  Modern földelt alumínium, IP65 LED-del - Bridge
  83 159,00 Ft 49 339,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
 2. Földi-spot-a-napenergia-LED-jével-IP44---Apró
  Földi spot a napenergia LED-jével IP44 - Apró
  11 919,00 Ft 4 639,00 Ft
  Stock Available IconRaktáron Order today before 20:00, shipped today !
2 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe

LED-es padlómenti spotlámpák

A lampaesfeny webáruházban biztosan megtalálja a belső teréhez illő LED-es padlómenti spotlámpát. A LED-es földi spotlámpákkal egyedi módon világíthatja meg terét, és alulról is adhat fényt bizonyos szegleteknek vagy falaknak. A padlómenti LED-es spotlámpák a lépcsőn használva is gyönyörűek. Ezenkívül ezek a LED-es földi spotlámpák garantálják a belső tér biztonságát, mivel mindig elegendő fény lesz ott, ahol gyakrabban végighalad. Például a LED-es földi spotlámpák a süllyesztett vagy a falra szerelt spotlámpákkal együtt gyönyörű alapvilágítást alkotnak a belső terében. Vessen egy pillantást az összes LED-es spotlámpára, és találja meg otthona számára a tökéletes, fenntartható spotlámpákat!

Segítségre van szüksége a földi LED-es spotlámpák megtalálásához?

A lampaesfeny webáruház földi spotlámpái egyedi módon egészítik ki otthonát.A LED-es földi spotlámpák élettartama hosszú, energiafogyasztásuk pedig alacsony. Nem biztos benne, hogy melyik padlómenti LED-es spotlámpa illik az Ön belső teréhez? Ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunk munkatársaival, akik szívesen segítenek Önnek. Együtt megtaláljuk a tökéletes LED-es földi spotlámpát, amellyel kiegészíthei belső terét!

new

Új termékek