Kültéri lámpák

Több mint 350 kültéri lámpák raktáron és közvetlenül elérhető az Ön számára!
Kültéri lámpák ideálisak, ha éppen szükség extra világítás biztonsági vagy dekorációs célokra. Mi állomány széles körű kültéri lámpák tökéletesen alkalmas a kert, teraszok, veranda és autóbeálló minden formában és méretben multifunkcionális használatra. Minden kültéri lámpák jönnek komplett IP alapján, hogy megvédje őket a víz kezdve IP44s a IP67s. Között mi széles akkor is megtalálja LED kerti lámpa, nemesacél fények és díszvilágítás, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.
Kültéri lámpák
643 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal
    • Ingyenes kiszállítás from 15000 Ft
    • 30 napok visszaküldhető
    • Ingyenes visszaszállítás
  1. Beltéri hetek

643 tétel
Szűrők
Csökkenő sorrendbe
Oldal

Kültéri világítás

Kültéri lámpák ideálisak, hogy további világítási vagy díszíteni a kert, terasz és autóbeálló. Kültéri lámpák jönnek a különböző formák, amelyek alkalmasak a különböző funkciókat. Kültéri lámpák minden jön IP besorolás azt jelzik, hogy a védelem szintje víz és por elleni, IP44 fröccsenő víz ellen védett, IP65-ös és felett védve vannak nehézvíz és a portól. A mi nagy választéka kültéri lámpák akkor biztos, hogy megtalálja a gyönyörű és ideális lámpa, amely megfelel az igényeket a LED-es lámpák, őrölt spotIights kültéri fali lámpák és oszlopok. Attól függően, hogy milyen típusú stílus vagy a légkörbe szeretne létrehozni, akkor hatalmas lehetőségeket lámpák közül választhat. Az Ön teraszon vagy fedélzet válasszon a sokféle dekoratív földi reflektorok, amelyek fényt bocsátanak ki szépen, tüske LED világítás a rózsa ágy vagy kerti bokrok, mi a padló vagy asztali lámpák, hogy fokozza a világítás vagy hozzon létre egy szép hangulatos és légköri fény. A széles körű lámpák érzékelőkkel a bejárati ajtót, vagy LED árvíz fények, nagy teljesítményű, világítás területeken, mint például a garázsban. Van egy nagy és dekoratív környezetbarát és energiatakarékos napelemes lámpák, hogy részévé váljon a külső és külső világítást.

Dekoratív kültéri lámpák, egyedi jellemzői.

At lampaesfeny.hu találsz egy nagy gyűjtemény a dekoratív, egyedi világítás, amely színt és stílust a kert vagy terasz. Válasszon a számos oszlopok, hogy jönnek a különböző színű és méretű, hogy kigyullad a kertben út vagy úttestről. Hogy a mi energiatakarékos LED-es lámpák, amelyek továbbra is világítanak a választott területen évekig vagy hogyan tájékozódjon fal vagy mennyezeti lámpák, hogy jön a mozgásérzékelők, hogy lehet egy további biztonsági világítást, hogy szükség lehet. A földi spotlámpák, hogy mehet mélyen a föld alatt nagyon jól védi a sérülésektől és vízálló, néhány földi reflektorok is eltarthat akár 5000kg tömeg tehát lehetővé teszi, hogy ideális az úttestről. A tüske vagy kerti oszlopok tökéletes kiemelve fák és virágok este, ami szép és barátságos légkör, a nyári estéken. Opt out RGB színes LED lámpák és LED izzók, hogy színt, hogy hová szeretnénk a kertben.

Segítségre van szüksége, vagy tanácsot, amikor a külső világítást?

At lampaesfeny.hu azt találjuk, hogy mindig van elérhető segítség, hogy segítse megtalálni a megfelelő kültéri lámpa. Felveheti velünk a kapcsolatot Hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00 e-mailben, chaten vagy akkor hívjon minket. Mi ingyenes tanácsadást és segít abban, hogy a megfelelő fényt az Ön számára.

new