A hét ajánlatai: Legalább 25% kedvezmény mindenre* >

Szállodai világítás

Attól a pillanattól kezdve, hogy a vendégek belépnek a szállodájába, Ön meleg fogadtatásban szeretné őket részesíteni. Hiszen az első benyomás és a vendégváró környezet azonnal kellemessé teheti számukra a látogatást. A lampaesfeny világításával a szállodája nemcsak vendégszeretetet, de profizmust is sugározni fog!Miért érdemes kereskedelmi partnerként rendelni?

  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat! - Üzleti ügyfélként mindig a legalacsonyabb árat fizeti a(z) lampaesfeny oldalon exkluzív kedvezményekkel. Ha a(z) lampaesfeny promóciós engedménye magasabb, mint a normál kedvezmény, akkor a rendszer egy további engedményt ad hozzá, hogy jó árrést biztosítson minden rendelésnél.
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional kollekcióra - Ezt a termékcsaládot teljes mértékben az üzleti partnereink igényeire szabtuk. Például a telepítési folyamat rendkívül egyszerű, és a sorozat (süllyesztett) spotlámpák és vezetősínes világítótestek széles választékából áll. A QAZQA Professional kívül esik a normál ajánlatokon a(z) lampaesfeny oldalon, de az Ön üzleti ügyfélként járó kedvezménye továbbra is érvényes!

*Ismerje meg az üzleti ügyfeleinknek szánt hűségbónuszunkat részleteiben ide kattintva!

 

 

 


  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás

Kínáljon felejthetetlen élményt a vendégeinek

Az optimális szállodai világításnak mindenekelőtt funkcionálisnak kell lennie. A jó alapvilágítás biztonságot és megbízhatóságot közvetít. A funkcionális világításnak azonban nem kell hidegnek vagy távolságtartónak lennie. A megfelelő fényerő (lumen) és színhőmérséklet (kelvin) egyensúlyával a világítás egyszerre lehet funkcionális és meleg. A funkcionalitás azonban nem elég!

 

Ne feledkezzen meg a hangulatvilágításról sem, hogy valóban egyedülálló élményt nyújtson a vendégeinek. Függőlámpákkal például barátságossá teheti a recepciót. Vezetősínes vagy asztali lámpákkal hangulatos légkört teremthet az étteremben. A megfelelő éjjelilámpákkal pedig meghitt és megnyugtató világítás várja a vendégeket a szobáikban. Bárhol is tartózkodjon tehát egy vendég a szállodában, a világítás fontos szerepet játszik! Üzleti ügyfélként Önt exkluzív kedvezmények várják a lampaesfeny termékkínálatára.

 

Fenntartható szállodai világítás

Manapság nagyon fontos a fenntarthatóság. A fogyasztók egyre inkább elvárják a fenntartható működést és a környezettudatos döntéseket. Cégként ezt már Ön sem kerülheti el. A lampaesfeny tisztában van ezzel. Éppen ezért a lampaesfeny kínálatában fenntartható LED-es világítási megoldások széles skálájából választhat, hogy csökkenthesse cége szénlábnyomát. Ez többek között szabályozható fényerejű LED-ekkel vagy intelligens világítással érhető el. A megfelelően konfigurált intelligens világítást a vendégek is használhatják és kiválaszthatják a kívánt világítási forgatókönyvet. Gondoljon olyan forgatókönyvekre, mint például a filmnézés, az extra világítás olvasáshoz vagy egy romantikus estéhez illő hangulatvilágítás.  • Mindig a legalacsonyabb áron vásárolhat!
  • Exkluzív kedvezmény a QAZQA Professional
  • Ingyenes profi világítástechnikai tanácsadás